NG: DEV som har udviklet Gunlord vil gerne have deres spil udgivet til 3DS og Wii U. De har derfor oprettet en kampagne på indiegogo i et forsøg på at samle kapitalen, som i dette tilfælde er på 40.000 euro, som er lige knapt 300.000 danske kroner. I skrivende stund har de endnu 31 dage til at få pengene ind.

Ifølge siden på indiegogo skal pengene gå til følgende: nyt billede format så det passer bedre til de nye formater i widescreen, second screen understøttelse, stereoscopic 3D til 3DS versionen, udjævning af sværhedsgraden, tilføjelse af sværhedsgrad (nem – uendelige liv, anyone?) samt ny buttonmapping som passer bedre til Nintendo’s Gamepad og 3DS.

Med tanke på at spillet er udviklet af to brødre, højst sandsynligt i deres sparsomme fritid, så har jeg lidt svært ved at se hvorfor der skal så mange penge til. Der er selvfølgelig udviklingskit og tid, men tvivler på det tager et år – som fuldtidsjob – at portere spillet til en version der virker på Nintendo’s formater, så her på redaktionen krydses der fingre for at de udvider spillet til at inkluderer flere baner.

Officiel Gunlord website

Gunlord blev første gang nævnt i 2010 overfor en række Dreamcast-medier og udkom oprindeligt til Neo Geo MVS i 2011 og til Sega Dreamcast samt Neo Geo AES sidste år. NG:DEV er allerede blevet licenseret af Nintendo.

Har du tænkt dig at støtte op om projektet?