Reach_00_590

Der er igen sket meget omkring Halo Reach i den forgangne uge og der kommer til at ske endnu mere i den kommende uge. Bungie er ude med ban hammeren, den første sæson Arena startede i fredags, der kommer en opdatering til matchmaking på tirsdag og vores konkurrence slutter i dag.

 

Husk at i dag er sidste chance for at deltage i vores konkurrence.

Bungie straffer 15.000 snydere
Jeps du læste rigtigt. Der er 15.000 Halo spillere som ikke synes at de steg i rang hurtigt nok, så de har snydt. Helt specifikt drejer det sig om en fejl som gør det muligt at få credits for at fuldføre den samme udfordring (Challenge) rigtigt mange gange. Bungie har valgt at tage alle deres credits fra dem og give dem et 24 timer ban. Ja det betyder helt tilbage til rekrut! Dette vil blive oplyst i spillet, så du ved om du bliver ramt. Hvis du er bekymret for, at bliver straffet for at spille for meget Gruntpocalypse eller have brugt target locator’en for meget, kan du tage det helt roligt. Du kan ikke spille for meget Gruntpocalypse eller bruge target locatoren for meget. Du kan læse mere her. Når du i næste uge ser 15000 forum tråde som skriver at CoD er bedre end Halo Reach ved du hvorfor.


Her er min super korte udgave at Thelma & Louise i Halo Reach.

http://www.youtube.com/watch?v=BS32XdzoEi4

Arena
Arena, som er Halo Reach indbyggede konkurrence system, har skudt første sæson i gang. Den startede fredag 1. oktober og løber de kommende 30 dage. Det vil sige til 31. oktober, hvor der starter en runde to. Husk at du skal spille 3 kampe hver dag for at få en score og at du skal få en score i 10 dage for at blive placeret i divisionen. Der findes Double som er 2v2 og Team som er 4v4. Selv spiller jeg Team og min målsætning er at ligge over 1400 point i snit. Det går ikke så godt i øjeblikket. Som Bungie skriver enkelt at spille svært at mestre.

Opdatering tirsdag
Vi har tidligere skrevet om den forventede opdatering af Halo Reach. Den bliver nu delt i to, så allerede tirsdag, hvis alt går efter planen, kommer der en opdatereting til matchmaking, mere specifikt Playlists. Det vil sige hvilke spil typer og baner som indgår i matchmaking rotation. Desværre bliver en af ændringerne, at det du kan tjene af credits på Gruntpocalypse bliver ”bragt i overensstemmelse med andre spil typer”. Så du har til tirsdag til at tjene lidt ekstra til din Halo Reach karrierer og derefter skal du få mindre søskende til at bruge Target Locator’en på ONI. Du kan deltage i debatten om multiplayer i Bungies Optimatch forum.

Link Halo Reach rapport uge 39.