Reach_00_590

Bungie brugte i denne uge ban-hammeren på en række spillere som snød og lukkede herefter af for snyd med opdateringen til playlistenlisterne, samt spærring af nogle muligheder for at tjene lette Credits. Hvad gør vi så for at nå Lt. Colonel i Halo Reach?


Der er to achievements som er bundet op mod din rang. For at få achievementen ”An Honor Serving” skal du opnå rang af Kaptajn. Det kræver 210.000 cR. Skal du lukke og slukke Halo Reach med 1000 gamer points skal du nå rang af Lt. Colonel for at få achievementen ”Make It Rain”, og det kræver i alt 450.000 cR. Her er link til oversigten med rang. Nedenfor kan du se fordelingen af alle Halo Reach spillere og deres. Rang. Quartiles betyder fjerdedele og dermed er 1st quartile ¼ (eller 25%) af alle spillere.

halo_rank1

Som du kan se kan du ikke stige over Lt. Colonel Grade 3. Bliv bare ved med at spille for når Bungie fjerner loftet stiger du automatisk til den rang du har samlet credits til. Der bliver selvfølgelig også adgang til nyt gear når flere grader bliver tilgængelige.

Hvad kan jeg så gøre nu for at optimere mine credits? Du kan tjene mange point ved at holde øje med de daglige og den ugentlige Challenge (udfordring).

Challenges
De daglige udfordringer starter 3am PDT (amerikansk vestkyst tid), som er kl. 12.00 dansk tid og løber selvfølgelig til dagen efter samme tid. Den ugentlige udfordring starter mandag 3am PDT og det bliver så mandag kl. 12 dansk tid. Der findes også to achievements som går på at opnå alle daglige og den ugentlige udfordring. Så det kan betale sig at holde øje med udfordringer så du vælger en dag og en uge, hvor udfordringer passer dig og du har tid. Der er nogle udfordringer som giver en masse point med en meget lille indsats. F.eks. findes der ofte en udfordring som går på at dræbe et antal fjender uanset spil type. Vælger du den rigtige opsætning af f.eks. FireFight er det hurtigt overstået. Andre tager længere tid og det kan også godt betale sig. Det virker vanskeligt at spille en del af kampagne delen igennem på Legandary uden at død. Husk at der typisk er mindst lige så mange point i at gennemføre på Legendary som der er i udfordringen. Så vælg om du er til lidt hurtigt tjente point eller har tiden til at spille for at få endnu flere. Du kan se de aktuelle udfordringer via dette link.


Hvad med den næste opdatering?
Selvom Bungie selv siger, at de ønsker at opdatere playlister på basis af afstemnings resultater var dennes uges opdatering primært for at lukke mulighederne for meget let credits. Forventningen er at næste opdatering kommer 19. oktober. Den primære ændring bliver muligheden for at have Campaign Matchmaking, altså at du kan søger efter og deltage i co-op spil. Bungie har valg at lave dette som en opdatering så alle fik muligheden for at spille kampagnen igennem uden spoilere. Desuden forventer Bungie også at lave en dedikeret Infection og Sniper spille liste. Jeg spiller meget Team Arena som i denne sæson benytter spiltypen Sniper DRM hvor samtlige klasser er udstyret med DRM og pistol. Det er mægtigt underholdende. Vi regner med at have flere detaljer til næste uges rapport.

Bungie har også bekræftet, at der kommer spille lister til Grifball og MLG. Det betyder at Halo Reach kommer til at understøtte de rangliste turneringer med regler, baner og spiltyper som benyttes her. Det når ikke at komme med i denne runde så her skal vi vente til november/december.

Halo: Reach får update

Vinderne af Halo: Reach konkurrencen
Halo Reach rapport uge 40
Halo Reach rapport uge 39