Reach_00_590

Gamerslounge har givet dig alt hvad der er værd at vide om Halo Reach af sladder, nyheder og fakta gennem de sidste måneder. For at holde kvalitet og indhold vil jeg fremover ikke love en ny rapport hver uge. Bare rolig når der kommer nyt skal vi nok holde dig opdateret.

Ikke så slikketiv skilpadde, lad hos se hvad der er er nye spændende ting i Halo Reach. Der kommer nye baner med en DLC pakke med achievements. Hvis du mangler point til din Halo karriere skal du spille mandag den 1. november. I den kommende måned har Arena nye spille lister og så er det blev vintertid.

 

Vintertid
Ja vi har i Europa skiftet til vintertid, og har over weekenden stillet vore ure en time tilbage. Det gør amerikanerne først d. 7. november. Det betyder at når du nu kigger på de daglige og ugentlige udfordringer så kører de nu fra kl. 11 til efterfølgende dag kl 10.59. Bungie lukker op for mere udstyr og mulighed for at stige over Lt. Colonel når vi når 117 millioner udfordringer. Hvis du kigger på forsiden hos Bungie kan du se at det går fremad. Vi når ca. 1,4 millioner udfordringer pr. dag så mit bud er at sidst i denne uge bliver der låst op for endnu mere udstyr.

Det giver Drop Pod en helt ny betydning
http://www.youtube.com/watch?v=j8lmxUUW7u8

Spil Halo mandag d. 1. november
Hvis du er en af de nye spillere så vil jeg opfordre dig til at spille Halo Reach mandag d. 1. november. Bungie har besluttet at lave en udfordringer som de udtrykker det ”kun kræver at du spiller én match on-line”. Det skulle give din karriere et ordentligt skub fremad. Det eneste det kræver at du har linket din Xbox profil til en Bungie konto på deres hjemmeside.

Ændringer til Arena
Arena er stadig en fantastisk mulighed for alle os konkurrence mennesker. Personligt er jeg stadig skuffet over at jeg kun kunne kvalificerer mig til det laveste niveau. Når den nye sæson starter 2. november kommer der et par ændringer. Primært skiftes Slayer DMR til Slayer Pro. Det betyder bl.a. at der ikke længere er en radar. Samtidig tilføjes en mulighed til File Browseren så du kan finde billeder hvor du indgår som andre har taget. Jeg ser mulighed for at poste billeder hvor jeg teabagger alle dem jeg har dræbt. Så kan de lære det!

Achievements i DLC pakken
Selvom der måske ikke er det store i nye baner, på trods af at de ser fantastiske ud, så er der jo altid lige 250 Gamerpoint at hente de er fordelt på nedenstående achievements.

reach_-_totallyworthitTotally Worth It, 50 Points
Earn a Double Kill from the Grave in multiplayer Matchmaking.

reach-_bothbarrelsBoth Barrels, 50 Points
Earn a Double Kill with the shotgun in multiplayer Matchmaking.

reach_-_crossmappinCross-Mappin’, 50 Points
Kill a player at long range with the DMR in a matchmade Slayer game.

reach_-_youateallthechipsYou Ate All the Chips, 42 Points
Collect all of the flags in a matchmade Stockpile game.

reach_-_youblewitupYou Blew It Up!, 13 Points
Blow up the research facility in a matchmade Invasion game on Breakpoint.

reach_-_poppinandlockinPoppin’ & Lockin’, 25 Points
Destroy a vehicle using Armor Lock in a matchmade game.

reach_-_offensivedriverOffensive Driver 20 Points
Earn a kill in a matchmade Rocket Race game.

Selv er jeg ikke begejstret for de to med 42 og 13 points. Jeg kan godt lige at have achievements i hele 5’ere. Poppin’ & Locking er sjov. Har du ikke prøve at smadre et køretøj med Amor Lock er det rigtigt fedt. Når en fjende sidder i et køretøj så løb alt hvad du kan. Når staklen tror at han har dig så aktiver Armor Lock. Når køretøjet rammer med fuld kraft smadres det fuldstændigt.

Udspring: Stil 10,0 Udførelse 10,0 Overlevelse 0,0
http://www.youtube.com/watch?v=kbJ4meVyeM0

Jeg synes muligheden for at lave video’er er rigtig underholdende. I mange af de forrige uge rapporter jeg har vist situationer hvor jeg “vinder”, så denne gang har jeg valgt et par klip hvor jeg på ydmygende vis bliver dræbt. Ja det er ikke meget med 5 minutter hver måned. Fordelen er at de klip jeg laver er udvalgt ud af mange. Hvis du gerne vil dele dine klip så har jeg lavet denne tråd. Har du ikke Bungie pro så lav et link til video’en så den kan downloades.

Ny video fra Halo DLC

Halo Reach rapport uge 43