Så skal der synges og danses til den store guld medalje. Vi vil nemlig nu se nærmere på Hatsune Miku: Project Diva X som lige er landet på Playstation 4 og Playstation Vita.

miku1

Hvis I sidder der hjemme i stuerne og tænker lidt over, at Hatsune Miku lyder som noget man har hørt før, så er det helt korrekt. Hatsune Miku er nemlig en ret velkendt Japansk verdens stjerne, som har et show som man uden tvivl kan genkende.

I ser nemlig hende ikke som sanger, men når hun optræder, er der sat et show op på scenen som man sjældent glemmer, for det er lavet som en virtuel oplevelse på en stor skærm oppe på scenen. Vi vil lige demonstrerer det for jer, med at lade jer se på denne video, som er et udpluk fra et af hendes show:

Men tilbage til det som anmeldelsen handler om, nemlig spillet. Hatsune Miku: Project Diva X er nemlig seneste udgivelse på stammen, og vi ser nærmere på Playstation 4 versionen.

Spillet er i bund og grund et sang/danse spil, hvor det sætter dig som spiller i rollen i at sørge for at showet køre fint. Spillet er bygget op på en lidt anden måde end man lige er vandt til, men det vil I kunne se i den video som er i toppen af anmeldelsen.

Vi må desværre beklage at der ikke er nogen Gameplay Video af vores egen med i denne anmeldelse, men der er desværre sat censur på musikken når man optager gameplay, så det respekterer vi, og deler derimod noget officielt materiale.

miku3

Man skal når man kommer i gang, lige vænne sig til måden man skal spille det på, for det kan godt virke lidt forvirrende, med alt det man skal holde øje med på skærmen. Men når man først har spillet et par sange igennem, så er det faktisk ikke så galt endda, for man kommer hurtigt ind i det.

Vi må erkende at vi har en lille svaghed for det Japanske musik, for det klinger jo ret godt, og man må sige at den trackliste på godt 30 numre i spillet, leverer den ene ørehænger efter den anden. I kan se en af vores favoritter her, men vi skal med det samme sige, at det kun er sangen, men det er samme video der bruges i spillet:

Selve ”historie delen” af spillet indeholder en masse underholdning. Det skal siges med det samme, at det kan gennemføres ret hurtigt, da der jo ”kun” er 30 sange. Men når det så er sagt, så er der gemt en masse spille tid i den del af spillet. For det går selvfølgelig ikke kun ud på at komme igennem spillet.

Der er først og fremmest mulighed for at spille sangene på forskellige niveauer, så du har mulighed for at lukke op for forskellige ting til dine karakterer i spillet. Men det vigtigste er at der er mulighed for at få en masse nye kostumer til dem. De kan bruges for pyntens skyld, men der er også mulighed for at opnå en masse bonus, ved at tage dem på i nogle af banerne. Der skal man selvfølgelig have det rigtige til de rigtige baner.

miku2

Spillet er jo et blandet sang/cosplay spil, så derfor er det jo vigtigt for spilleren, at opnå så mange forskellige ting som muligt i spillet. Og det kan vi med det samme sige, at det er der stor mulighed for her. For der er et utal af spændende ting og kostumer at opnå. Det er jo næsten kun fantasien der sætter grænser her.

Når man har spillet Hatsune Miku: Project Diva X i lidt tid, kan man da ikke andet end at elske det spil. For spillet er så fest og farvefyldt, så man kan kun blive i god stemning af at spille det.

miku4

Dommen over Hatsune Miku: Project Diva X er god. For spillet har så meget at byde på, og det er uden tvivl et spil der kan byde os på mange timers underholdning, og ikke mindst et gameplay der skiller sig ud fra andre spil.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægCall of Duty: Infinite Warfare disk nødvendig for at spille Modern Warfare Remastered
Næste indlægSe Dragon Ball XenoVerse 2 Expert mission Gameplay
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
hatsune-miku-project-diva-x-anmeldelseDommen over Hatsune Miku: Project Diva X er god. For spillet har så meget at byde på, og det er uden tvivl et spil der kan byde os på mange timers underholdning, og ikke mindst et gameplay der skiller sig ud fra andre spil.