HearthStone er udviklet og udgivet af Blizzard som er skaberne bag nogle af de mest populære spil til dato. Spil som World of Warcraft, Diablo og StarCraft. Hvis Blizzard udgiver et nyt spil får dette altid utrolig meget omtale, og det er også tilfældet når vi snakker om HearthStone. Lige siden dag 1 har alle ville have adgang til beta testen og som altid har Blizzard udnyttet dette og gjort det til en “big deal” hvis man har fået adgang.

Men nok om Blizzard.

HearthStone 01HearthStone er et CCG (Collectable Card Game), dvs. et kortspil hvor man ikke har muligheden for at bytte kort med andre spillere. For at få nye kort kan man samle dem ved at vinde eller købe kort-pakker eller lave kort med arcane dust som fås ved at ødelægge nogle af sine andre kort. Spillet er bygget op over Warcraft universet i både indhold, lyd, grafik og stil.

Spillet går nu ud på at samle kort og lave sit perfekte kortdeck som kan vinde mod alle andre i alle situationer (sådan et deck findes ikke – Trust me, I tried).

Spillet indeholder 3 forskellige spil-modes: Practise, Play og Arena.

Practise er præcis som det hentyder et øvelses spil-mode, hvor man kan øve sig mod computeren.

Play er stedet hvor man kan spille en enkelt kamp mod en tilfældig anden person online, i enten ranked eller unranked mode.

HearthStone 02Arena er det mode jeg personligt bruger mest tid på, her får man nogle tilfældige kort man skal vælge i mellem og prøve at få det bedste ud af dem som muligt.

Herefter har man 3 liv, taber man 3 gange så er man ude, jo flere kampe man vinder med sit tilfældige deck jo bedre præmier får man.

HearthStone indeholder kort af 4 forskellige niveauer eller rang: Common, Rare, Epic og Legendary. Spillet bliver free-to-play og derved indeholder det også en shop, hvor man kan købe kort-pakker, dette er IKKE pay-to-win da det ikke er vigtigt hvor mange legendaries man har, men hvordan symmetrien og samspillet er i ens deck.

Alt dette og mere til bliver fortalt og diskuteret i videoen i toppen af siden. Til vi ses igen.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægWorld Of Warcraft: Warlords Of Draenor annonceret
Næste indlægProteus anmeldelse
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
hearthstone-previewHearthStone er et CCG (collectable card game), dvs. et kortspil hvor man ikke har muligheden for at bytte kort med andre spillere.