Så er der inden længe nyt til gamere fra HP, for nu lancerer HP nemlig en ny serie af computere til den kræsne gamer.

I kan se hele pressemeddelelsen lige her:

Den nye serie er udviklet med gamer-miljøet for øje og består af bærbare og stationære pc’er i knivskarpe design, som er tilpasset virtual reality og byder på en detaljeret grafik af høj kvalitet

HP’s nye OMEN-serie til spilentusiaster består af 3 forskellige pc’ere, der giver den enkelte spiller mulighed for at vælge en skræddersyet spilløsning. Alle 3 pc’er i den nye HP OMEN-serie indeholder funktioner, som er udviklet til at optimere spilleoplevelsen.

De bærbare OMEN-pc’er måler 15,6” og 17,3” og fas med skærme i fuld HD og 4K IPS, hvilket giver fantastiske billeder. Lydeffekterne er klare og tydelige, og den professionelle lyd er finjusteret af Bang & Olufsen. Desuden er der anvendt HP audio Boost-teknologi, som tilfører dybde i højtalerne.

“Vi har skabt HP OMEN, fordi kunderne ønsker pc’er, som giver en god spilleoplevelse, samtidig med at de kan vælge den ydeevne og det design, der passer dem”, udtaler Kevin Frost, der er Vice President og General Manager for forbrugerprodukter under Personal Systems, HP Inc., og fortsætter:

“Den nye OMEN-platform giver spillerne funktioner, de kan stole på – kraft til at udkæmpe kampe mod andre spillere, grafik, som giver en flydende spiloplevelse samt avanceret termisk køling, så de kan spille de nyeste AAA-spil”

HP OMEN-serien omfatter:

  • Bærbare OMEN-pc’er: De bærbare pc’er måler 15,6″ og 17,3″ og er udstyret med effektiv hardware og 4K-skærme.
  • Stationær OMEN-pc: Den stationære pc kombinerer et innovativt design og flydende køling med de nyeste Intel® Core™-processorer3, NVIDIA GeForce GTX- og AMD Radeon™-grafikkort, så brugerne får en stærk maskine, som er virtual reality-certificeret til at kunne bruges sammen med HTC Vive.

Priser og tilgængelighed:

  • Den bærbare OMEN-pc på 15,6″ forventes at være tilgængelig på det danske marked fra slutningen af juli til en vejledende introduktionspris på 7.499 kr.

  • Den bærbare OMEN-pc på 17,3″ forventes at være tilgængelig på det danske marked fra slutningen af juli til en vejledende introduktionspris på 8.499 kr.

  • Den stationære OMEN-pc forventes at være tilgængelig på det danske marked fra slutningen af juli til en vejledende introduktionspris på 9.999 kr.