Så blev det tid til vi endnu en gang skal på tur med Link ud i den store verden. Denne gang er det spillet Hyrule Warriors: Legends til Nintendo 3DS vi skal se nærmere på. Hvis du syntes denne titel lyder lidt bekendt, så kan du have ret. For spillet er nemlig en vider udvikling af det velkendte Hyrule Warriors til Wii U, som udkom i september 2014.

hyrulethump

Sidder du så nu og tænker på, om det kan betale sig at investere i 3DS versionen nu da du har Wii U versionen, så kan vi godt sige ja med det det samme. For historie delen er udvidet en del, og den vågne læser vil huske at Linkle er en af de nye karakterer i 3DS versionen, men ud over hende er der 4 andre at finde i spillet, så der er god grund til at få fat i denne version også.

En ting man lige skal huske inden man går ud og køber Hyrule Warriors: Legends til sin Nintendo 3DS, skal man huske at den normale 3DS (og 3DS XL) ikke understøtter 3D i spillet. For at få den bedste oplevelse så skal man være i besiddelse af en New Nintendo 3DS eller New Nintendo 3DS XL. Men vi har testet spillet på den normale 3DS XL, og spillet kører fint på den.

linkieklokke

Lad os starte ud med at se lidt på spillets historie. Historien kan godt virke en smule tyndbenet, men hvad historien ikke har, har de små dejlige film sekvenser, for de er ret flotte og værd at se på. Vi tror hellere ikke på at det er historien der er satset på her, for der er lagt vægt på et godt gameplay med en masse leve tid i.

Når man kommer i gang med spillet, så finder man hurtigt ud af, at dette ikke er et ganske traditionelt Zelda spil, for noget af det første man gør med Link når man kommer i gang, er at slå en horde af fjender. Og dette er kun begyndelsen, for spillet er et spil i Hack and Slash stilen, så det er spillets hoved formål.

linkzelda

Man skal lige vænne sig til styringen i spillet, for den kan godt være lidt speciel i starten. Men når man har slået de første 100 fjender, så hjælper det godt på det, og så er man godt i gang.

Nu er vi kommet ind i styringen i spillet, og er godt i gang med at slå en masse fjender. Vi hygger os godt, og nyder også man kan skifte karakter midt i kampens hede, for det giver lidt afveksling i spillet.

Man kan desværre godt fornemme når man spillet godt derud af og der sker meget på skærmen på en gang, så kan det desværre godt have en smal tendens til at hakke en smule. Om det så er fordi at 3DSéns ydeevne er kørt til det yderste her, eller spillet bare egner sig bedre på New 3Ds må vi være jer et svar skyldig. Men i det hele taget, så er det ikke noget der genere oplevelsen af spillet, så i skal ikke holde jer tilbage på det grundlag.

zeldaslash

Det som der gør spillet til en titel der er værd at eje, er spillets levetid, fordi der er mange timers spil i Hyrule Warriors: Legends. Der er hele tiden noget at tage sig til, og der er mange timers spilletid inden man er igennem spillet, for det er virkeligt stort.

Hyrule Warriors: Legends er et spil der varmt kan anbefales herfra. Spillet kan mest anbefales som en Hack and Slash titel, for det er det mest gennembrydende i spillet. Men er man inkarneret Zelda fan så er denne titel, en titel i ikke må gå glip af.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægEr der store titler på vej til Games With Gold?
Næste indlægGuide: Lås op for Joe Rogan i UFC 2
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
hyrule-warriors-legends-anmeldelseHyrule Warriors: Legends er et spil der varmt kan anbefales herfra. Spillet kan mest anbefales som en Hack and Slash titel, for det er det mest gennembrydende i spillet. Men er man inkarneret Zelda fan så er denne titel, en titel i ikke må gå glip af.