I Am Setsuna blev udgivet helt tilbage i Februar sidste år. Men i anledningen af Nintendo Switch blev udgivet, kom der også en udgave til den. Den vil vi nu se på i denne anmeldelse.

Grunden til I Am Setsuna også får en Switch udgave, skal nok findes i at spillets egenskaber passer perfekt til Switch´s håndholdte mulighed. I Am Setsuna er et Action RPG spil, og kampsystemet er et velkendt turbaseret et, og det er blandt andet derfor vi syntes det passer så perfekt på Switch.

Inden vi kommer for godt i gang med anmeldelsen, så kan vi sige at hvis du hader sne, så er dette nok ikke spillet for dig. For man møder det ene snelandskab efter det andet, men det er der dog intet ondt i. For det klæder spillet med alt det sne, og det gør faktisk spillet ret hyggeligt.

I Am Setsuna er et klassisk RPG spil som vi kender dem fra de gode gamle dage, hvor Final Fantasy spillene havde sin ungdom. Og af den grund er det også et super spil at tage med sig på farten, nu når man alligevel har muligheden på sin Switch. Men lige meget om du spiller det på farten eller hjemme i stuen, så egner spillet sig godt til denne herlige konsol.

Noget af det første man desværre hurtigt bliver noget træt af, er den traditionelle snak med alle du møder teknik. For den ”teknik” brugte man i mange af den slags spil. Vi husker nok alle Final Fantasy VII og VIII som brillerede med denne ”teknik”. Men forskellen fra Final Fantasy serien og til I Am Setsuna, er at Final Fantasy serien ved hvornår nok snak bliver for meget.

Men når det så er sagt, så er der jo en grund til al den snak. For i spil som disse, så er det fremgangs måden for at hive information ud af andre, og måden man kommer videre på i spillet. Så er du til en god lang snak, og kan lide at fordybe dig i historien i spillet, så er I Am Setsuna en klar vinder.

Noget vi klart syntes trækker op i spilet er dets kampsystem. For det er lige som vi kender det fra de klassiske RPG spil. Det er nemlig turbaseret, hvilket er elskeligt af mange. For på den måde, så stresser man ikke på samme måde når man er i kamp, for man har tiden til at ligge en taktik.

Og nu da vi er ved taktik, så kan vi med det samme sige at det er en nødvendighed. For det er jo et Square Enix spil, og de ved om mange hvordan sådan et spil skal grejes. Hvis man laver et forkert træk, så bider det sig i halen og man kan næsten lige så godt smide håndklædet i ringen med det samme. Hvis det altså er i de store kampe, for i de små der har det ikke så meget at sige man fejler.

Noget man måske godt kunne have forbedret en smule, var den kamera vinkel der er i spillet. Den er fast, så til tider kan den godt være lidt irriterende, for den er ikke altid lige der hvor man ønsker det. Men det er ikke så galt så man ikke kan vænne sig til det.

Alt i alt så er I Am Setsuna et fornuftigt spil som er pengene værd. Det koster ikke spidsen af en jetjager men ligger stadig i den dyre ende på shoppen. Men vi syntes dog stadig det er værd at spendere de godt 300 kroner det koster.

Savner du et godt RPG spil så er I Am Setsuna dit næste køb. Det har alle værdier et RPG spil af sin slags skal have. Og bedste af alt, så er der mange gode timer gemt i spillet.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKonkurrence: Vind Trolls på BluRay
Næste indlægStories Untold demo ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
i-am-setsuna-anmeldelseSavner du et godt RPG spil så er I Am Setsuna dit næste køb. Det har alle værdier et RPG spil af sin slags skal have. Og bedste af alt, så er der mange gode timer gemt i spillet.