Danmark er som de fleste er bekendte med, nødt til at vente på den nordiske version af Xbox One indtil efteråret. Der gik ellers rygter om at den nordiske version skulle komme i handlen, her i April måned, men dette er desværre ikke tilfældet. Så vi må væbne os med tålmodighed, for dem som ikke ønsker at købe den europæiske version af konsollen.

I stedet for kan vi jo glæde os over at prisen på Xbox One, stille og roligt falder. Så mon ikke vi ser en konsol som kommer ned omkring de 3.000 kr. når den udkommer her i Danmark. Et hurtigt kig på Pricerunner kan man se at konsollen nu står i 3.600 kr. hvor på lanceringsdatoen gik den for 4.200 kr.

På min side af vennelisten, er der dog en del som både har valgt at skifte fra X360 til X1 EU, men også gå fra X360 til PS4. Jeg har selv haft fingrene i en PS4 og jeg må sige at det sagtens kan forsvares at man skifter til en PS4 i forhold til X1. PS4 er en hardcore gamer konsol hvorimod X1 er mere en kombination af gaming og medie. Grafikken på PS4’ern er også ganske imponerende hvor opløsning kører ren 1080p full hd hvor X1 dog stadig er lidt bagefter med 720p. Der er dog ikke den store forskel på dem, sådan rent grafisk. Men kommer man op i et TV over de 42″ så måjeg sige at det faktisk sagtens kan ses på X1 at de fleste spil slet ikke skalere mere end 640p hvor Ps4 klatre helt op ad stigen til ren 1080p.

Personligt skifter jeg dog ikke fra Xbox til Ps4 da jeg bruger min konsol til mange forskellige ting og ikke bare at spille. Så det er helt klart at foretrække for mig, at beholde Microsoft platformen. Men for dem som er til Hardcore Gaming og ikke meget andet, er PS4 helt klart er godt valgt.

Begge konsoller ligger et stykke op over de 3.000 kr. , men mon ikke de begge to falder lidt i pris IMENS VI VENTER 🙂