Gad vide hvad der sker hvis man sidder med et A4 ark og et sæt kuglepenne? Det finder vi måske ud af i denne anmeldelse af Inked.

Når man ser en trailer, eller billeder fra Inked, ser man med det samme at spillet er ret unikt. Spillet ligner noget som er tegnet i hånden med en kuglepen. Dette er ikke noget der kan opfattes som en skidt ting. Endnu en gang beviser det kun at Indie spil tør tage det skridt de store AAA titler ikke tør.

Spillets plot kan nemt ridses op. Det starter ud med vores helt (uden navn), kommer ind i denne ret spændende verden. Han har kun sin fyldepen som våben. Med denne kan han skabe ting som kan hjælpe ham igennem denne verden.

Man får med tiden flere muligheder for at hjælpe en videre i banerne. Men man finder til gengæld hurtigt ud af det ikke bare er en selv der er i denne verden. Af en eller anden grund, så er skaberen af denne verden Adam på spil en gang imellem. Han har det med at lave forhindringer på ens vej igennem denne spændende verden.

På den måde som Adam han dukker op en gang imellem og laver lidt ravage, kommer man til at tænke på La Linea. Vi kender nok mest La Linea som Stregen. Det er den mand som går af en endeløs streg, hvor tegneren hjælper ham med de forhindringer der kommer på hans vej. Lige for god ordens skyld kan i se et afsnit af Stregen her.

Det er godt nok den omvendte verden i Inked, men man er ikke i tvivl om hvor den inspiration med skaberen af verdenen er hentet henne. Dette er et sjovt twist der giver spillet lidt ekstra.

Spillet er lige til at gå til, og man er hurtigt inde i diverse hjælpemidler der får en videre i spillet. Man er hurtigt meget fanget af spillet, og er klar til en masse af den slags. Det er sjovt noget så simpelt faktisk kan være så fængende.

Men det er sjældent det kun er godt man har at sige om et spil. Inked er hellere ikke nogen undtagelse. Spillets kamera vinkler skulle have haft en justerings mulighed. For en gang imellem skal man af en eller anden grund spille fra en meget skæv vinkel. Dette gør det, at det til tider er næsten umuligt at klare det område man er i.

Spillet bliver nemlig hurtigt ret udfordrende. Og tit er det tiden der er imod en. Når man skal ordne noget på tid, så hjælper det jo ikke en ret meget at spillets kamera vinkel er imod en. Det svarer jo til at gå op af bakke i modvind. Det ønsker de fleste vel ikke.

Det som virkeligt gør at Inked holder som en fed titel er den visuelle del. Denne simple måde man har bygget spillet op omkring er vildt fed. Vi håber at se mere af det i fremtiden.

Fyldepennen er snart tømt for blæk og anmeldelsen er ved vejs ende. Inked er samlet set en rigtig god oplevelse, som man ikke skal gå glip af.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHer er banen til Call of Duty Battle Royale og beta detaljer
Næste indlægAutomobile Tycoon ude på Steam
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
inked-anmeldelseFyldepennen er snart tømt for blæk og anmeldelsen er ved vejs ende. Inked er samlet set en rigtig god oplevelse, som man ikke skal gå glip af.