Dette års FIFA Interactive World Cup på Playstation 4 og Xbox One er netop løbet af stablen og vi er så heldige at have fået fat i vinderen af verdensmesterskabet og lavet et interview til jer.

Der er hele 2.3 millioner som har deltaget i turneringen. Ud af dem var der kun 32 som gik videre til den store finale i New York. Hele 2 danskere gik videre til dette store event.

De 2 danskere som gik videre var August ´Agge´ Rosenmeier som vandt VM i 2014 og Mohamad Al-Bacha.

August måtte desværre se sig slået ud “allerede” under de indledende runder. Mohamad Al-Bacha endte med at løbe af med sejren.

I kan i toppen af denne artikel se sammendrag fra de nerpirrende semifinaler og ikke mindst finalen hvor Mohamad Al-Bacha endte som den store vinder i sidste øjeblik.

Vi har lavet dette interview med Mohamad Al-Bacha angående hans store sejr, og hvordan han har det med at være hele Danmarks Mohamad Al-Bacha og være verdensmester i FIFA:

fifavinder16

Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke til dig herfra. Hvilke tanker gjorde du dig, lige efter det gik op for dig at du faktisk var blevet verdensmester i FIFA?

Det var lidt svært at forstå det, fordi jeg egentlig ikke havde forventet det. Men hele vejen havde jeg en rigtig god mavefornemmelse og jeg havde forberedt mig helt vildt meget mentalt set, da jeg bare skulle gøre de ting jeg gjorde i gruppespillet, hvor jeg var suveræn.

Har du planer om at holde dit talent ved lige og se om du kan beholde titlen som verdensmester næste år?

Min titel skal helt klart forsvares, eller jeg skal gøre mit bedste for at gøre det. Men jeg ville egentlig bare fortsætte med at træne på den måde jeg gør, og ikke pushe eller overtræne for meget. Jeg skal holde min form ved lige og lære endnu flere ting til min fordel.

Hvad er den bedste oplevelse du har haft i New York (ud over at blive verdensmester selvfølgelig) under dette event?

Hele New York City er en oplevelse i sig selv. At få lov til at opleve omgivelserne og atmosfæren derovre var jo helt fantastisk. Vi spillere kom på en lækker tour på en båd i New York, hvor vi kunne se frihedsgudinden fra vandet, så det var meget lækkert og helt klart en stor oplevelse.

Hvordan har du forberedt dig mentalt til de enkelte kampe under mesterskabet ?

Jeg har bare holdt mit fokus på FIFA-turneringen og glemt alt andet, og så har jeg bare tænkt over de positive ting ved mine kampe og holdt fast ved dem, og så egentlig bare at motivere mig selv og have tro på tingene.

Hvor meget træning ligger der bag dit store talent inden for FIFA?

Mange mange timer, men lige nu er det maks 10-15 ugentligt, da jeg ikke overtræner. Men der er helt klart investeret et antal timer som jeg ikke tør nævne..

Hvad er fremtids planerne så nu ?

Bygge videre på min succes, og prøve at vinde alt jeg kan, selvom det er meget svært. Men planen er som sagt helt klart at bygge på og prøve at blive endnu bedre.

Hvad siger din omgangs kreds om din store bedrift, og ser de anderledes på dig nu efter du er blevet verdensmester?

De var helt i chok, da de fandt ud af at jeg vandt. Men ellers, så har alle været og sige tillykke og været meget glade på mine vegne.

Bliver du genkendt på gaden nu?

Tja, jeg kan mærke det lidt.

Til sidst men ikke mindst, hvad er dit bedste råd til de læsere som gerne vil være som Mohamad Al-Bacha, og gerne vil til tops i FIFA?

Træn træn træn. Lær hvordan spillet er opbygget og brug det til din fordel. Lad vær med at give op, og bare hold dit fokus på dit spil og lad vær med at bekymre dig om modstanderen. Hold dig fokuseret, og lad din hjerne fokusere på skærmen og glem alt omkring dig. For hvis man er u fokuseret kan man miste en hel kamp i de splitsekudner hvor man ikke rigtig er der. Mindst af alt, bare hold dig koncentreret!

Vi siger endnu en gang STORT tillykke med den store sejr som verdensmester i FIFA. Danmark er stolte af dig.