Vidste du at påskens Gamingfestival også vil være vært for det endelige opgør mellem Sidney Lee og Dansk Pro Wrestlings stjerner, Chaos og Mr. Pay-Per-View, kendt fra ’Blod, Sved og Springskaller’ på DR2. Det sker i computerspillet WWE: Smackdown vs. Raw.

I tv-programmet ’Blod, Sved og Springskaller’ på DR2 nåede Sidney Lee aldrig at kæmpe imod hverken Chaos eller Mr. Pay-Per-View.

w2

Sidney Lee fik en ’internal’ skade under træningen og stillede ikke op til den endelige kamp, da han ikke kunne levere sit bedste.

Nu er der ingen vej udenom. Den endelige kamp mellem Sidney Lee og Dansk Pro Wrestlings stjerner, Chaos og Mr. Pay-Per-View, finder sted 2. Påskedag under festivalen.

w456456456

Den endelige dyst

Sidney Lee, Chaos og Mr. Pay-Per-View skal dyste i WWE: Smackdown vs. Raw. Kampen foregår mandag d. 13. april kl. 14-15 i forbindelse med Boomtowns show på Akvarietscenen i kælderen af Tivolis koncertsal. De tre kæmper i flere af spillets forskellige konkurrencer for at afgøre, om Sidney Lee faktisk kan vinde en wrestlingkamp mod Chaos og Mr. Pay-Per-View.

”Jeg ser mest frem til, at han endelig viser, at han kan noget. Indtil videre har han kun vist sig som en tøs, der ikke kan bokse og ikke kan wrestle”, siger Mr. Pay-Per-View, mens Chaos’ respons er:

”Nu tør han jo ikke komme i ringen mod os til en rigtig wrestlingkamp, så et computerspil må være det tætteste, vi kommer på det. Det bliver spændende at se, om han heller ikke kan finde ud af det.”

Kampen afvikles som sagt 2. påskedag fra kl. 14 – 15 på akvariesecenen, som du finder, efter du har taget sidste trappetrin i Rotunden.