Det er ikke længe siden vi så på den sidste Kingdom Hearts udgivelse, men nu er en ny landet. Vi ser nu nærmere på Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix som netop er landet på Playstation 4.

Mens vi venter med stor længsel på at Kingdom Hearts III udgives, så er den her samling nok det tætteste man kommer på en god opvarmning til spillets udgivelse i fremtiden. Grunden til vi siger dette er at spillet byder på 4 af de bedste kingdom hearts titler som fuldt spilbare. Plus 2 titler hvor man kan se video sekvenserne fra de spil.

Kingdom Hearts serien er kendt på måden hvor på man har taget det bedste fra Final Fantasy iniverset og blandet det med det bedste fra Disney´s verden. Det lyder måske underligt, men alle der har prøvet spillet, kan nok nikke genkendende til at det fungerer rigtigt godt det univers man har skabt her.

Allerede inden man går i gang, så ved man med sikkerhed at denne titel her kan indbringe en masse søvnløse nætter, og en masse god gaming tid i fremtiden. Og ser man på hvordan de titler er behandlet siden man spillede dem den gang de udkom bliver man meget glad.

Spillet har nemlig fået noget af en overhaling, og man spiller nu med 60FPS med god HD opløsning. Så lige meget hvilken titel man vælger at spille igennem af Remix titlerne, så er man godt opdateret grafisk i forhold til original titlen.

En ting som mange trofæ jægere vil blive meget glad for at høre, er at spillet har hele 4 platin trofæer at opnå, hvilket er vildt for en enkelt titel. Men man har valgt at dele hver enkelt spil op med sine egne trofæer. Hvilket selvfølgelig giver ekstra grund til at spille spillet 100% igennem på alle leder og kanter.

Jeg kan huske i de gode gamle dage da man spillede Kingdom Hearts 1 og 2, der kunne man gody blive en smule irriteret over den ret så stive kontrol man havde over Sora og hans venner. Så da spillet blev startet op, så håbede man at man havde opdateret den en lille smule, så den passer sig ind i vores tidsperiode vi er i nu.

Det var desværre ikke tilfældet, for kontrollen er mere eller mindre lige det samme som den var den gang. Jeg vil ikke sige den er håbløs, men bare meget stiv i koderne. Men når man har spillet lidt, så er det lige som den gang. Sagt med andre ord, man vænner sig hurtigt til det.

En ting der er værd at fremhæve, som Kingdom Hearts fans vil klappe over er nye tiltag i spillet. Spiller man for eksempel Kingdom Hearts I og II Final Mix så er der nye ting at hente. Der er nemlig nye skjulte ting man ikke så i de oprindelige spil, og endda nye mini bosser, så der er god grund til at tage denne titel op igen.

Spillene kører flydende, og når man spiller tænker man ikke over det er en godt gammelt retro spil man sidder med. For spillet er faktisk ret pænt når man tænker på det er en Remastered version. Og spillet kører ganske flydende.

Jeg har spillet de gode gamle Kingdom Hearts spil igennem med stor glæde, og brugt et utal af timer på dem. Det samme gælder når vi snakker Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix. For gensynsglæden er vildt stor. Specielt også fordi spillet har fået en god overhaling, så det også kan klare sig i 2017.04.23

Selvom man kender hele historien i spillet, og selvom man har spillet det igennem før, skal man ikke holde sig tilbage. Spillet er jo lige som man kender det, bare med et moderne twist. Det er uden at tvivle det mindste, at jeg kan fortælle at glæden ved at eje Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, er mindst lige så stor som den var ved de originale Kingdom Hearts titler.

Denne titel er en must have titel for KingDom Hearts fans. Den er en samling af de bedste Kingdom Hearts titler, og der er et utal af gode timer i det her spil. Og er du ny til serien, så er det her det bedste sted at starte.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMaj måneds Games With Gold titler er landet
Næste indlægRazer BlackWidow Chroma V2 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
kingdom-hearts-hd-1-5-2-5-remix-anmeldelseDenne titel er en must have titel for KingDom Hearts fans. Den er en samling af de bedste Kingdom Hearts titler, og der er et utal af gode timer i det her spil. Og er du ny til serien, så er det her det bedste sted at starte.