Osmo – designet med sjov og læring i tankerne! Pizza-oplevelsen kommer til Danmark.

Osmo præsenterer Pizza Co. Starter Kit der giver dig mulighed for at drive din eget pizzeria, kreerer pizzaerne, tager imod betaling og lærer at investere de penge du tjener, til at udvide din forretning! Matematik har aldrig før været så lækkert. Lav pizza hurtigt og beregn kassebeholdningen, og invester dit overskud, mens, du bager din vej mod toppen for at blive den bedste og største pizzabager. Alt dette mens du på en sjov måde lærer om matematik og drive forretning.

Børn lærer gennem leg – at kombinere håndgribelige opgaver med sjove karakterer starter fantasi og lyst til at lære. De får lov at prøve matematik på en sjov måde.

Osmo Pizza Co. tilpasser sig automatisk dit barns evner. Osmo Pizza Co. forbedrer også ikke-verbal kommunikation. Børn kan aflæse hvordan kunderne kan lide deres pizza fra det ansigts- og kropssprog de laver, når pizzaen serveres. En pizzaen ikke korrekt, får men en gnaven anmeldelse – men gør man det rigtigt, og dine kunder super glade!

Giv børnene en smag for hvordan man driver og får en virksomhed til vokse. Spar overskuddet, så børnene kan investere i at opgradere deres butik og blive rene pizza legender.