Spiller du Rift, så ved du det måske allerede. Men det er faktisk 10 år siden spillet havde sin debut på PC.

Rift er et free 2 play MMORPG spil, som har haft stor succes gennem årene. Læs her om hvad du kan være en del af hvis du spiller Rift den næste måned:

Spillere kan nu deltage i festen og vinde præmier i denne fantastiske MMORPG


Hamborg, Tyskland – 30. marts 2021gamigo kan med stor glæde annoncere et event som varer en hel måned i anledning af deres 10 års jubilæum for den banebrydende online RPG titel Rift. Festen starter med det årlige event Carnival of the Ascended 2021, som starter nu og varer til og med den 22. april. Eventet er sjovt som det plejer, dog er der nye overraskelser at finde i løbet af eventet.
Spillerne vil få mulighed for at fejre et årti med gode minder i Tenth Anniversary Cape og den helt unikke Tenth Anniversary Cake som giver et ret lækkert raid buff. For dem der er lidt onde i sulet, kan man placere en Fancy Celebration Cake. De der snupper en bid af denne kage forvandles til en Carnival Enhjørning og gør man det kan man fuldføre Carnival Rush achievement.
Andre rettelser der kommer i denne uge:

  • En trio af nye Artifact sæt er nu tilgængelige for dem der deltager i event aktiviteterne med nogle fede belønninger for dem der fuldfører samlingerne.
  • Guardian Valmeras og Defiance Warhorses er nu tilføjet med Auroral Dubloons eller Credits som belønning.
  • Ascended Trillian Lockwert Minions er tilføjet. Dette inkluderer 11 nye minion missioner, som vil guide spilleren tilbage til det gamle Ascended.

Alle detaljer om dette års specielle jubilæumsevent kan findes på den officielle Rift hjemmeside.