Et spil er sjældent godt uden et godt soundtrack. Så nu får I muligheden for at komme med bag om soundtracket til Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Der er nemlig frigivet en ny video til Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, hvor vi møder nogle af dem der gjorde soundtracket muligt.

Skal I høre mere til soundtracket og spille Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, udgives det den 7. Marts til Playstation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægHalo Wars 2 er gået guld
Næste indlægGamersLounge bygger gamer PC
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)