konami

Efter talrige protester fra både gamle krigsveteraner og mange andre har Konami valgt at afbryde produktionen af et nyt spil, baseret på Irak-Krigen.

Spillet ”Six days in Fallujah” var et spil der handlede om den stadigt eksisterende krig i Irak. Ifølge spiludviklerne skulle spillet indeholde action fra da man invaderede Irak. Derefter skulle man være en del af en gruppe af Marines, som skulle kæmpe sin vej gennem byen.

Grænsen mellem virkelighed og fiktion er næsten ikke-eksisterende og Konami valgte i sidste øjeblik at afbryde.

Mange var overraskede over at Konami ville stille deres navn til rådighed til dette spil, men tilsyneladende var der nogen indenfor firmaet, som stadig tænkte klart. Konami vil ikke lægge navn til noget der kan gøre krig værre eller bedre end det er.

”Atomic Games” som har udviklet spillet skal derfor lede et andet sted for at kunne få sendt deres spil på gaden.

Hvis der er nogen der havde set frem til det her spil eller synes det lyder spændende, så skal i ikke fortvivle. Det er stadig meget sandsynligt at dette spil vil få release. Det bliver bare uden et stort spilfirma, der lægger navn til.

At basere spil på virkelige hændelser har altid været populært. Anden verdenskrig og Vietnam-krigen er ofte blevet brugt til gode spil-historier. Så er der noget galt med at lave et spil som ”Six days in Fallujah”?