Mario Tennis Aces udgives allerede i næste uge. Nu kan vi glæde jer med, at der kommer 2 nye spilbare figure kort efter udgivelsen.

Ud over de spilbare figure der er i Mario Tennis Aces ved udgivelsen, har Nintendo meldt ud at 2 nye figure kommer inden længe. De 2 figurer er Koopa Troopa og Blooper. I kan se en trailer for Koopa i toppen af nyheden, og Blooper får I lige her:

De kommer dog ikke til spillet me en opdatering. Der kommer 2 turneringer som man skal deltage i. Og gør man det så lukkes op for de 2 nye spilbare figure. Koopa Troopa turneringen kommer i Juli måned, og Blooper turneringen kommer først til August.

Mario Tennis Aces udgives eksklusivt til Nintendo Switch på Fredag den 22. Juni. I kan godt vente en anmeldelse af spillet kort før udgivelsen.

Forrige indlægNye Philips skærme med USB-C tilslutning
Næste indlægVampyr anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)