Gør dig klar til prisvindende historiefortælling og timevis af zombieslagtning, når Life is Strange og Killing Floor 2 rammer PlayStation Store som de gratis Plus-spil i juni.

Juni er på vej, og det betyder, at der er to nye gratis spil på vej til PlayStation Plus-medlemmer.

Det første spil er Killing Floor 2. Spillet er udviklet og udgivet af Tripwire Interactive og foregår i en ikke så fjern fremtid, hvor et fejlslagent kemisk eksperiment har skabt en virus, der gør folk til zombier. Virussen spreder sig hurtigt til hele kloden, og regeringer verden over bukker under.

Spillet byder på 6-spillers co-op, hvor det udelukkende handler om at overleve de tilsyneladende endeløse horder af zombier. Killing Floor 2 har også en online multiplayerdel, hvor det er seks på hvert hold, zeds imod de overlevende.

Killing Floor 2 er ret simpelt: En taktisk, holdbaseret splatterfest, hvor du kommer til at have aftrækkeren i bund, imens du råber af dine holdkammerater.

Det andet spil er den prisvindende første sæson af Dontnod Entertainments Life is Strange. Life is Strange handler om Maxine Caulfield, en fotografistuderende, der opdager, at hun har evnen til at spole tiden tilbage.

Dine valg betyder noget i Life is Strange og kommer til at påvirke, hvordan historien udvikler sig senere hen. Fortællingen er virkelig noget for sig, og spillet vandt blandt andet en BAFTA sidste år for Bedste Historie.

Dontnod Entertainment har netop bekræftet, at anden sæson allerede er under udvikling, så det her er din chance for at blive opdateret på den fantastiske historie – gratis!

Smut ind forbi PlayStation Store på tirsdag og hent denne måneds gratis spil lige her.

Har du haft mulighed for at spille de gratis spil fra maj endnu? Ellers skynd dig! Den hektiske twin-stick shooter Alienation og Telltales prisvindende Tales from the Borderlands kan stadig downloades et par dage endnu! Hent dem her.