Limitless filmen udkom helt tilbage i 2011. En del år senere i 2015, blev filmen til en tv serie af samme navn og koncept. Limitless serien nåede kun at køre i én season og det var med lidt blandet udtalelse fra kritikerne. Vi har set Limitless season ét på DVD der netop er udkommet og vores vurdering får du lige her!

Limitless bygger på den præmis at en lille smart pille kaldet NZT kan åbne op for vores hjerne, der dermed vil kunne gøre os superkloge. Seriens første afsnit er mere eller mindre et recap af hvad filmen handler om. Men det gør nu ikke så meget, da det giver adgang til en forståelse af seriens kerne, uden at have set filmen. Hele serien er præget af en fin balance mellem det skøre, alvorlige og stærke karakterer der medvirker til en rigtig god historie om den smarte pille.

I Limitless tv serien ser vi den unge Brian Finch der bliver rekruteret af FBI, hvor han skal tage NZT pillen og hjælpe dem i deres kriminale sager. Men serien anerkender dog film versionen idet at Bradley Coopers karakter Eddie Morra er med i nogle afsnit. Derudover er Jennifer Carpenter også med som FBI agenten Rebecca Harris og hun er kendt fra serien Dexter. Sammen udgør de 3 en god kombination, dog er det mest Brian Finch og Rebecca Harris man ser til og deres kemi er spot-on! Historien har dog nogle plot huller hist og her, som man godt kan studse lidt over, men ikke noget der ødelægger underholdningsværdien i serien.

Ud gennem hele sæsonen er der rimelig god tempo i handlingerne. Da det for det meste handler om de krimi sager FBI beskæftiger sig med, går der heldigvis ikke for meget CSI i den. Forfatterne bag serien har gjort det godt med at tage de elementer der virkede exceptionelt godt fra filmen og implimenteret dem i hvert afsnit. Hovedpersonen Brian opklare de sager FBI ikke selv kan, på en ellers ret så smart måde med hjælp af NZT pillen.

Serien har været rigtig spændende. Hver epsiode havde en ny case der skulle løses af Brian Finch og hver gang blev der introduceret nye måder at gøre det på. Serien har også haft et godt miks af ekstra karakterer, der har understøttet historien på en utrolig god måde. Nogle mere mindeværdi end andre, men sådan er det jo i de fleste serier.

Limitless sæson 1 var en rigtig overraskelse tilbage i 2015 / 2016 som bød på noget nyt og den holder stadigvæk. I forhold til filmen, udvider serien historien og tager den til nye højder. DVD boksen indeholder 6 DVD og har en lille håndfuld ekstramateriale. Der er dog kun 22 afsnit og udsigterne til endnu en sæson ser sort ud. Men derfor kan Limitless Sæson 1 stadig anbefales, hvis man er på udgik efter en hurtig serie hvor der sker lidt af hvert. Open your mind!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAPRILSNAR: Red Dead Redemption 2 udgives først næste år
Næste indlægHistorisk dansk esport-præstation – vild finaleweekend i vente
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
limitless-season-1-anmeldelseLimitless sæson 1 var en rigtig overraskelse tilbage i 2015 / 2016 som bød på noget nyt og den holder stadigvæk. I forhold til filmen, udvider serien historien og tager den til nye højder. DVD boksen indeholder 6 DVD og har en lille håndfuld ekstramateriale. Der er dog kun 22 afsnit og udsigterne til endnu en sæson ser sort ud. Men derfor kan Limitless Sæson 1 stadig anbefales, hvis man er på udgik efter en hurtig serie hvor der sker lidt af hvert. Open your mind!