Little Witch Academia: Chamber of Time er landet på redaktionens skrivebord I en PlayStation 4 udgave. Den ser vi nu nærmere på med denne anmeldelse.

Hvis du syntes du har hørt Little Witch Academia: Chamber of Time et eller andet sted i anden sammenhæng end spil, har du helt ret. Der er nemlig en anime serie på Netflix af præcist samme navn. Er det et tilfælde? Nej det er det ikke, for spillet og serien har en stor sammenhæng.

Vi kan lige kort ridse op hvad dette univers er for en størrelse. Det handler kort og godt om den lille heks Akko, som så gerne vil være en stor og mægtig heks. Hun har bare det imod sig, at hun er gevaldig dårlig til det, da hun hele tiden laver ged i den.

På spil siden af Little Witch Academia: Chamber of Time, der er alle karaktererne de samme, dog er plottet en lille smule anderledes. Akko har ved et uheld gjort så dagen gentager sig selv, indtil alt er i orden igen. Dette skaber en del af det samme gameplay hvis du ikke tænker dig lidt om, men det hører jo til sådan en episode.

Hvis man har set serien, så bliver man vildt glad så snart spillet startes op. For man ser med det samme at spillet holer den stil vi kender fra serien i live. De har gjort det med den grafiske del når man spillet, men det er ikke det hele. For film sekvenserne er jo lige i seriens ånd. Det er klart noget af det som spillet kan sælges på.

Det skal dog med det samme siges, at er man ikke kender af Little Witch Academia: Chamber of Time på Netflix, så kan man godt spille spillet alligevel. For det er lavet på den måde, så man bliver sat godt ind i hvem der er hvad i spillet. Så selvom man ikke kender karaktererne i serien, får man en introduktion af dem når man møde dem (hvis man ønsker det).

Det er endnu et plus hvis man har set serien, for det giver spillet lidt ekstra liv. For man kan (som i mange RPG spil) snakke med en masse fra Luna Nova. Så man føler jo næsten man er stjernen i endnu et nyt afsnit af Little Witch Academia: Chamber of Time.

En ting der så ikke er til at forstå i forhold til udførelsen af en spil version af Little Witch Academia: Chamber of Time, er hvorfor man har valgt et så sløjt gameplay, når man skal ud og kæmpe med sine hekse kræfter. Man har valgt at lave det som et Side-Scroll spil hvor man kun kan angribe sidelænds. Dette er fint i de gode gamle dage, men det holder slet ikke i 2018. Det er en ommer A+ Games!

Det kan godt fungerer med Side-Scroll gameplay i 2018, men måden det er udført i Little Witch Academia: Chamber of Time, er desværre skudt helt ved siden af. Det virker meget kluntet når man skal nedkæmpe de ellers så fede bosser, og alle andre skabninger man møder på sin færd på Luna Nova.

Men det er jo kun kampene der hæmmer gameplay meget. For når man render rundt på Luna Nova, glemmer man helt den dårlige Side-Scroll oplevelse man havde. Så alt i alt, så redder A+ Games sig selv på grund af den geniale anime genskabelse der er i spillet.

Når man begiver sig rundt i den lille verden der er i spillet, kunne man godt ønske sig en større hjælp. For som sagt så gentager dagen sig selv indtil du har fundet ud af hvad der skal ske. Mulighederne er rimeligt mange. Problemet kan dog bare være at man ikke helt ved hvad det er man skal, for det er ikke altid der er ret meget hjælp at hente fra spillet af. Så er den eneste løsning bare at rende Luna Nova tyndt og se hvad du finder ud af.

Little Witch Academia: Chamber of Time er som taget ud af serien. Animationerne I spillet er lige I skabet. Vi kunne dog godt ønske man følte, at der var tænkt over spillet faktisk også skulle have en gameplay del der fungerede.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNES Classic Mini genudgives snart igen
Næste indlægNighthawk M1 LTE Mobile anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
little-witch-academia-chamber-of-time-anmeldelseLittle Witch Academia: Chamber of Time er som taget ud af serien. Animationerne I spillet er lige I skabet. Vi kunne dog godt ønske man følte, at der var tænkt over spillet faktisk også skulle have en gameplay del der fungerede.