Så er det tid til at vi skal se på det dansk produceret spil Machineers, som Lohika Games står bag, hvilket der gør en hver dansk gamer lidt nysgerrig, nu når det er produceret i lille Danmark.

ma1

Der er nok folk, der kan nikke genkendende til denne titel, for vi har tidligere set den udgivet på både Android og iOS sidste år, men nu er det PC versionen vi har set nærmere på, og vi laver en samlet anmeldelse af de 2 første episoder af spillet, som lige er udgivet.

For at forklare kort hvad Machineers er for en størrelse, så er det i bund og grund et spil, hvor du lever i en robot verden, hvor du styrer robotten Zola, som er en meget hjælpsom Machineer, og hun hjælper alle i den verden med at fikse deres maskiner og hvad de ellers har af problemer.

Det lyder måske ikke så fængende, men frygt ej. Det er faktisk ret vanedannende i længden, hvis man er til en god lille hjernevrider, for spillet sætter uden tvivl de små celler i gang når man lige skal finde ud af, hvordan man lige fikser diverse opgaver.

ma2

Selve spildelen i Machineers kører fint der ud af, for man skal, som i så mange andre puzzle spil, løse en opgave for at lukke op for den næste, så man ikke bare kan springe videre til den sidste opgave inden man har løst de andre, og det fungerer faktisk ret godt. Der er en ting man kan undres meget over når man spiller Machineers og det er sproget, for det er jo som sagt dansk produceret og så sætter man selvfølgelig spillet på dansk sprog og ved første øjekast fungerer det ganske fint, men når spillet kommer rigtig i gang, så veksler spillets sprog mellem dansk og engelsk, forstået i at du får noget forklaret på dansk, og så svarer du på engelsk, ellers så popper der et engelsk ord ind midt i en sætning, så spillet er desværre ikke oversat for godt, hvilket kan virke lidt kludret og trække lidt ned i spil oplevelsen for den enkelte person. Man skulle måske foreslå dem at have et sprog som hed ”Danglish”, for så rammer de perfekt der.

*Opdatering* Vi kan lige kort nævne, at vi har snakket med Lohika Games, og de har fortalt os, at de arbejder på en patch til spillet der vil rette denne sprog fejl. Hvis vi er heldige, ser vi den allerede i slutningen af denne uge.

Grafisk set, så ligger Machineers i den flotte ende, for det fanger det miljø som de prøver at skabe, og er godt detaljeret. Det er jo ikke noget af det flotteste der er set i spil verdenen, men vi tror heller ikke på, at det er det man har prøvet at skabe med spillet, for det er jo en robot fantasi verden der er lavet, og det lever grafikken 100 % op til.

Lydsiden fanger, lige som grafikken, lige præcis det miljø, som de prøver at ramme og man er ikke i tvivl om, at det nu er en robot verden, vi render rundt i med alle de blip-blop lyde der er.

ma3

Machineers er uden tvivl et spil, som er værd at prøve kræfter med, hvis man er til en god hjernevrider, som man kan tage op en gang imellem og spillet koster under 40 Kroner pr. episode, så det taget i betragtning, så er spillet uden tvivl alle pengene værd og et ret godt køb, og du kan nemt få mange timer til at gå med spillet.

Overblik
Vurdering
Forrige indlægPas på Malware i GTA V mods på nettet
Næste indlægNy lækker The Witcher 3: Wild Hunt video ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)