Arcadia Fallen er navnet på det første spil fra aalborgensiske Galdra Studios. En unik digital novelle står foran sit internationale gennembrud.

Gå på oplevelse som en ung alkymist lærling, der ufrivilligt er bundet til en ulovlig ånd. Pludselig drages de ind i en krig mellem menneskeheden og magi, og må slutte sig til en gruppe usandsynlige helte for at undslippe deres egen undergang og forhåbentlig redde verden undervejs.

Arcadia Fallen er en nordisk inspireret fantasy, hvor rollespil og personlige udtryk er i forreste række. Spillets hovedperson kan tilpasses efter dine egne ønsker, og et dialogsystem, der giver spillerne mulighed for at forme deres personlighed, mens de spiller. Vil du være genert? Modig? Eller den, der altid fortæller vittigheder? Tilbring tid sammen med de mange ledsagere, der følger dig på din rejse, hvoraf du kan indgå romantiske forhold med fire af dem (LGBTQ+-venligt), og hvis romantik ikke er din ting, kan du danne meningsfulde og dybe platoniske forhold med alle.

Behersk dine alkymi-færdigheder i spillets mini alkymi-puslespil, og brug din kløgtighed til at afsløre mysterierne i Anemone Valley!

Spillet blev finansieret med succes på Kickstarter i sommeren 2020, hvor der blev indsamlet penge til stemmeskuespil i AAA-kvalitet af talenter som Joe Zieja (Fire Emblem: Three Houses) og Erica Lindbeck (Persona 5; Final Fantasy VII Remake), med stemmestyring af Philip Bache (Life Is Strange; Skyrim).

Arcadia Fallen har premiere verden over via spil platformen Steam til PC den 17. november kl. 19.00 og kommer desuden til Nintendo Switch i 2021.