Mario og hans venner/fjender er snart tilbage. Denne gang slår de sig løs i tennis verdenen. Vi ser nærmere på Mario Tennis Aces som udgives til Switch på Fredag.

Sidst vi så et Mario tennis spil var tilbage i 2015, hvor vi anmeldte Mario Tennis: Ultra Smash til Nintendo Wii U. For god ordens skyld, kan vi med det samme sige, at dette slet ikke er en klon. Men det vender vi tilbage til i løbet af anmeldelsen.

Først og fremmest er det vær at nævne, at Mario Tennis Aces ikke er et ganske normalt tennis spil. For det har en masse at byde på som man ikke lige støder på i normale tennis spil. Men når det så er sagt, så er der selvfølgelig også mulighed for at spille tennis som i de gode gamle dage. Det siges dog med et lille smil på læben, for der er altid et men. Selvom man spiller en normal tennis kamp, er det stadig i bedste Mario stil, med fuld fart og overdrevet skud.

Hvis man er klar på at prøve noget nyt, så er det Mario Tennis Aces man skal have fingrene i. For første gang i Mario tennis historien på konsol, kan spillet nemlig byde på en historie del. Sidst vi så noget der lignede en historie i et Mario tennis spil, var tilbage på Gameboy Advance. Denne historie del, er bygget op på den måde at man tager med Mario på eventyr, og kommer ud i alle mulige situationer. Man tænker først, at der ikke kan ske så meget forskelligt på en tennis bane. Men der tager man med det samme fejl.

For denne nye historie del, byder på mange nytænkende og spændende ting, man ikke lige havde set komme. Man støder både på en masse fede boss kampe, og en masse spændende forskellige baner at spille på. Og mange af de baner man støder på, er ikke bare ganske normal tennis. Nej, der får man diverse opgaver der skal løses for at komme videre. Og man må sige at holdet bag spillet har tænkt kreativt her.

Hvis du var en af dem der også var med på den vilde Wii hype med at spille tennis med vennerne i Wii Sports, så bliver du glad nu. Mario Tennis Aces indeholder nemlig en Swing mode. I denne game mode, bruger man sin Joy-Con som ketcher. Princippet er det samme som det vi kender fra Wii Sports, men alligevel meget langt fra. For der er betydeligt mere brug for man er præcis når man svinger sin Joy-Con. Dette er en game mode der nok skal bringe sjov hjemme i de Danske stuer.

Ud over det vil spillet selvfølgelig byde på en online del. Denne del er ikke noget nyt og vildt vi ikke har set før, men stadig ret lækker. Der vil ud over de normale kampe, vil der nemlig også være online turneringer man løbende vil have mulighed for at kunne deltage i.

Mario Tennis Aces er et tennis spil der skiller sig ud fra mængden. Det har alt man kan ønske sig, plus en del ekstra. Det er uden tvivl et af de sjoveste tennis spil i nyere tider.

Man kan måske være lidt tilbageholdende over for et spil der har så mange ting at byde på. Det kan måske for nogen virke rodet. Men sådan er det slet ikke i Mario Tennis Aces. Der er nemlig tænkt over tingende, og der er ikke noget overflødigt i dette spil. Så selvom Mario Tennis Aces bygger på en opskrift vi kender, har spillet tilføjet genren en masse nyt.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægThe Last of Us: Part II får udgivelses dato i sidste øjeblik
Næste indlægInsurgency: Sandstorm kommer til september
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mario-tennis-aces-anmeldelseMario Tennis Aces er et tennis spil der skiller sig ud fra mængden. Det har alt man kan ønske sig, plus en del ekstra. Det er uden tvivl et af de sjoveste tennis spil i nyere tider.