Vi vil nu tage jer en tur med ind i Mario universet. Denne gang skal vi spille tennis sammen med Mario, og alle de andre vi kender fra Mario universet. Vi vil se nærmere Mario Tennis: Ultra Smash til Wii U, som vi kan love vil tage tennis til et helt nyt niveau.

start

Når man normalt starter et spil op i Mario serien, er man ikke i tvivl om at det er selveste Mario der kommer til at give den gas, og det er vi heller ikke i tvivl om i denne titel. Spillets korte intro viser os, at dette spil vil blive et spil med fart og spænding.

Vi er heller ikke uenige i den påstand. For når spillet er gået igang, så har du gode muligheder for varieret gameplay. Der er alt fra den klassiske tennis kamp, til kampe med Mega Mushrooms og enorme tennis bolde. Så der er lagt i ovnen til, at vi ikke kommer til at kede os.

lyserød

Vi finder til vores store glæde ud af, at karaktervalget i spillet breder sig meget ud over Mario Universet. Vi møder karaktere som Mario, Luigi, Toad, Peach, Yoshi, Boo, Bowser og vi kunne blive ved. For der er et super udvalg af karakterer at vælge imellem. Man kan til vores store glæde også mærke en smule forskel på hvem man spiller med.

Spillet byder ikke på en decideret story mode, men derimod er der en Knockout Challenge, der giver dig mulighed for at møde alle de karakterer der er i spillet. Denne Knockout Challenge er som så mange andre lavet, så det stiger i sværhedsgrad stille og roligt. Det er et meget passende niveau der er lagt der, og det ender med at blive ret svært i slutningen.

donkey

Når man spiller de andre game modes, så er man jævnt underholdt, for de variere godt. Noget som gør spillet unikt, er den Mega Mushroom power up. Den bliver kastet på banen tilfældigt, og får man den, bliver man 5 gange større, og så er det ikke sjovt at være modstander, hvis han ikke har samme power up.

Der er ingen tvivl om at Nintendo har tænkt stort med denne titel. For du kan også spille en game mode kaldet Mega Ball Rally. Der har du en kæmpe bold, og det gælder om at holde den i gang så længe så muligt. Det lyder let, men spiller man ikke lokalt imod en ven, kan det godt være udfordrende, for ens modstander spiller mere imod en, i stedet for at samarbejde.

Er man til mere ”afslappet” tennis, er der også Classic Mode, som gør at du hverken har Mega Mushrooms eller store bolde. Det eneste der skiller sig ud fra normal tennis her er, de vilde jump shots, som vi godt kan afsløre er ret hårdt slående.

hoppeskud

Det gode ved Mario Tennis er, at de har gjort alle Controllere som er kompatibel på Wii U tilgængelige. Så man bruger bare den controller man selv syntes bedst om. Vi er fan af Pro Controlleren til Wii U, som nærmest er skabt til dette spil.

Når man har spillet det intet godt stykke tid, kan man måske godt tage sig i at skrue en smule ned for lyden. Hver karakter i spillet, har jo sine meget velkendte lyde og stemmer, men vi ved jo nok alle, hvis man hører de lyde og stemmer, vi så godt kender fra karakterene, hver gang man rammer bolden, så kan det godt blive lidt trivielt i længden.

Efter at have læst denne gennemgang, sidder i nok og tænker ”Er der multiplayer online?”, og det kan vi selvfølgelig svare ja til. Vi er desværre bare ret skuffet over online delen, for der er ikke nogen Lobby eller andre måder for at styre hvem man spiller imod online, så derfor er det ikke muligt at spille imod dine venner online. Du har kun mulighed for at lade Wii’en vælge for dig. Vi håber der kommer en opdatering hurtigt efter udgivelsen, så alle kan få en god glæde ved at spille online sammen med vennerne.

mega

Den samlede dom over spillet er generelt ret god. Der er stor underholdnings værdi i Mario Tennis: Ultra Smash, og man kan sagtens gå ud og købe det uden at tvivle det mindste. Det er ikke et spil du sidder og spiller hele dagen lang i en uge, men der imod et spil du kan tage op igen og igen, for at tage en kamp til. Så spillets levetid er meget god.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNeed for Speed får snart en større opdatering
Næste indlægNy Stella Glow trailer ser dagens lys
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mario-tennis-ultra-smash-anmeldelseDen samlede dom over spillet er generelt ret god. Der er stor underholdnings værdi i Mario Tennis: Ultra Smash, og man kan sagtens gå ud og købe det uden at tvivle det mindste. Det er ikke et spil du sidder og spiller hele dagen lang i en uge, men der imod et spil du kan tage op igen og igen, for at tage en kamp til. Så spillets levetid er meget god.