Marvel’s Avengers overview trailer går i detaljer

0
612

Marvel’s Avengers har haft nogle fine trailers og videoer der showcaser de enkelte helte. Men nu har vi endelig en bedre indsigt i, hvad spillet helt reelt har at byde på. Square Enix og Crystal Dynamics giver her et godt overblik over nogle af spillets features, gameplay og karakterer.

Historien er således, at Avengers bliver gjort til syndebukke, da en katastrofe indtræffer og ødelægger alt på vest kysten. En Terrigen reaktor er eksploderet og har lagt alt øde og i ruiner. AIM, som er en ny overmagt der lover sikkerhed til folket, har nu indtaget største delen af befolkningen. Er de nu også så sikre som de lover? Kamala Khan, som er Ms. Marvel, gør alt i sin magt for at bringe Avengers tilbage og overbevise folket om deres uskyld.

I spillet har man en nedlagt Hellicarrier som base for ens operation. Herfra kan man tage på singleplayer missioner eller Warzone missioner, som er multiplayer baseret. Hvad end man vælger, så vil historien bevæge sig fremad.

Noget andet meget fedt ved Marvel’s Avengers er at alle heltene kan personliggøres og de har alle et væld af forskellige kostumer at gøre brug af. De har også et skilltree, perks og superkræfter man kan opgradere med tiden.

Marvel’s Avengers udkommer på PS4, Xbox One, PC og Google Stadia den 15 Maj, 2020.