Efter sidste uges annoncering af Marvel’s Spider-Man: Miles Morales har spørgsmålene hobet sig op. Men nu er der kommet svar på mange af de undringer og sammen med nye detaljer om spillet, ved vi nu endnu mere.

I følge et indlæg på PlayStation Blog fra Marvel’s Spider-Man: Miles Morales creative director, Brian Horton, fik nu lidt mere at vide omkring spillet. Spillet finder sted ét år efter Marvel’s Spider-Man fra 2018. Som du sikkert så i traileren, så er Miles ret skrap med hans evner og kampteknikker, akkurat ligesom Peter Parker.

Hvad historien angår, så kommer det meste af spillet til at udspille sig i og omkring Miles Morales nye hjem i Harlem. Han er oppe imod store odds, da en krig er brudt ud mellem en energi virksomhed og en high-tech kriminel hær af bad guys!

Marvel’s New York is covered in snow, and just before Christmas break, a war between an energy corporation and a high-tech criminal army has broken out. Miles’s new home in Harlem is at the heart of the battle.

Når Insomniac Games udgiver Marvel’s Spider-Man: Miles Morales til vinter på PlayStation 5, så kommer det til at give os et lille indblik i hvad PS5 er i stand til. Af de features fra konsollen som vil blive præsenteret i spillet kan nævnes følgende: næsten øjeblikkelig loading, ray-tracing, 3D audio og brugen af DualSense controller features.

Alle figurerne er også blevet opdateret med nye 4D skanninger og bedre skin shading. På den måde ser karakterende mere realistiske ud og deres hår vil også være mere naturlig. Ligeledes er byens indhold også blevet mere detaljerede og opdateret til at tage konsollens kræfter i brug.

Men da spillet er en sidehistorie og fortsættelse til det første spil, så tænker du sikkert . . . hvad med Peter Parker’s Spider-Man? Kommer der så ikke en Marvel’s Spider-Man 2? Og til det kan vi kun kaste blikket på det sidste som Brian Horton skriver i blogindlægget.

Oh and one last thing: Many of you fans have wondered if Peter Parker is OK. Don’t worry, we still have much of Peter’s story left to tell. But this game is all about Miles, a critical part of our Spider-Man universe, and you won’t want to miss what happens.

Så det ser i den grad ud til at der kommer en fortsættelse på det første spil, men indtil da, så kan vi se frem til at følge Miles Morales kamp i Harlem til vinter.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales udkommer eksklusivt på PlayStation 5 til vinter 2020.