Udgiver Wargaming  er gået sammen med udviklingshuset NGD Studios, for at give fans af det klassiske rum strategispil Master of Orion, muligheden for at spille en opdateret version. NGD Studios har netop frigivet den første af en række videoer der skal vise hvad vi kan forvente af denne nye udgave.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4RUz80MUK_s&w=560&h=315]

 

I videoen som skal ligne et nyhedsindslag, sættes der fokus på de forskellige måder, hvorpå beboerne af en sektor kan konkurrere og føre krig mod hinanden. Dette giver et godt indblik i hvordan spillets mekanismer virker og hvor meget eller hvor lidt der har ændret sig i forhold til originalen. NGD Studios siger selv om videoen:

“The quirky hosts Galactic News Network are your guide to the fearsome Sakkra and the ancient and intelligent Psilon Quanta. Get a glimpse at game mechanics, warfare and negotiations across a vast and volatile galaxy.”

 

Wargaming har gjort meget ud af at fortælle at de vil lægge sig tæt op af originalen så mekanismerne bag forbliver så vidt mulig uændret. Der er mest af alt tale om en opdateret grafisk version så det ligner et moderne spil. Vi kan forvente at få Master of Orion i hænderne engang i 2016.