Vi har sat os til rette i sofaen. Popkorn skålen er fyldt, og vi vil nu se nærmere på Me and Earl and the Dying Girl.

meandearlalle

Filmen er en komedie med et lille twist af en smule seriøsitet i baggrunden, som rammer når man mindst venter det.

Me and Earl and the Dying Girl handler kort og godt om Greg, som er lidt for sig selv, men alligevel har han formået at blive en del af de fleste sociale grupper som der er på Pittsburg skole.

En dag så løber rygtet om den stakkels Rachel, som er gået hen og har fået leukæmi. Dette får Greg´s meget mærkelige mor, til at gå helt amok over det, og mener at dette er Greg´s STORE chance, for at gøre det helt rigtige, og gøre en god gerning. Hun tvinger ham til at tage kontakt til Rachel, så hun havde nogen til at give hende støtte i hårde tider.

meandearlis

Dette ender så ud i et helt specielt venskab mellem Greg og Rachel. Og det er så også her at Earl kommer ind i billedet, for han er Greg´s sidekick, og han giver filmen et spark af sort humor.

Vi kan med det samme sige, at filmen nok mest egner sig til folk med en meget sort form for humor, for det er meget speciel humor der er i denne film. Men har man sort humor, så er filmen klart en der SKAL stå i samlingen, for der er meget af det i den film.

Men Me and Earl and the Dying Girl er ikke kun sjov og ballade. For der bliver nemlig også taget stilling til hvordan det kan være at have leukæmi. Og har man en tendens til at knibe en tåre når film rammer hårdt, så find lommetørklædet frem, for det kommer i brug i denne film.

meandearlearl

Filmens plot er jo lige til, og man regner med at den er da så forudsigelig at man kender hele filmen fra starten af. Men det kan vi godt skyde til jorden med det samme, for sådan er det ikke. Vi vil ikke afsløre noget som helst, men man sidder til sidst med den tanke, ”Den havde jeg ikke lige set komme”.

Det er ikke det bedste skuespil vi har set her, men det er lige som man kan ønske det af en komedie. De spiller det virkelig godt, og lever sig godt ind i de ret specielle roller.

meandearlrachelpude

Me and Earl and the Dying Girl, er filmen som henvender sig til mange forskellige. For den har en hel masse god (og sort) humor, dog også med ret seriøse øjeblikke. Den kan varmt anbefales herfra.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDe sultne hajer er tilbage
Næste indlægTo DLC pakker lanceres til Fire Emblem Fates
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
me-and-earl-and-the-dying-girl-anmeldelseMe and Earl and the Dying Girl, er filmen som henvender sig til mange forskellige. For den har en hel masse god (og sort) humor, dog også med ret seriøse øjeblikke. Den kan varmt anbefales herfra.