Her på redaktionen er vi selvfølgelig klar på tasterne ved dette års E3, til at give jer de mest interessante nyheder fra hver pressekonference.

Electronic Arts var først på scenen og kl. 18:30 dansk tid, var det så Microsoft Xbox . De starter showet med at kondolere ofrenes nærmeste fra den tragiske hændelse i Orlando, som de fleste af os nok har hørt om.

Derefter kommer så det som vi alle havde ventet,nemlig en ny Xbox One som er kaldet S. Xbox One S kommer på markedet i hele verdenen fra august i år.

Xbox One Slim Leak 2

Xbox One S kommer med en opgrading af harddisken med op til 2TB plads. Xbox One S er 40% mindre end den nu gamle Xbox One. Controlleren er også lavet anderledes end de foregående controllere, der er udover Elite Controlleren. Man slipper også for at have den store klods af en strømadapter til at ligge og flyde på gulvet. Den bliver nu integreret i Xbox One S. Den kommer dog i første omgang ikke med en SSHD harddisk som Xbox One Elite konsollen gjorde.

Prisen på Xbox One  S bliver sat til en pris på 299USD

Vi har også fået et lille glimt af det nye Gears of War 4.

d65ed71c-21ab-48f0-bcb4-4507fc9fa755

Der var lidt in-game content som viste lidt omkring de nye fjender der er tilføjet. Spillet er som altid eksklusivt til Xbox One og til Windows 10 platformen.  Med Gears of War 4 følger der selvfølgelig altid lidt lækkerier. Der kommer nu en Xbox One Elite controller med Gears of War 4 tema. En virkelig flot og cool controller.

Gears of War 4 udkomer d. 11 oktober 2016

Screen-Shot-2015-07-19-at-11.54.52-AM

Microsoft er også gået all-in med deres crossover platform. Man kan i fremtiden bruge sine spil på både Xbox One og Windows 10, hvis spillet er købt digitalt. Der bliver også mulighed for at spille mod og med hinanden på cross-platform. Denne crossover platform kalder de for Xbox Play Anywhere. Det giver spilleren en mulighed for at gemme sit spil på Xbox’en og spille videre på en PC med Windows 10. Hermed kan vi ligge en parallel til et endnu eksklusiv titel, der kommer til Xbox One i år. Nemlig Forza Horizon 7.

maxresdefault

Endnu engang skal vi forkæles med noget af det mest flotte, som man idag kan præstere indenfor skabelse af scenarier og ren hardcore racing. Denne gang med endnu større mulighed for at spille med sine venner og gøre det så glidende som overhovedet muligt. Endnu gang er det et grafisk mesterværk der forlader garagen og ud på spillernes helt egen motorvej og i et endnu større open world scenarie. Forza Horizon 3 bliver helt sikkert et af det næste års helt store spiloplevelser.

e5ldMjl-n3c-940x528

Scalebound er også en af de titler som har været længe ventet. Spillet ser meget lovende og kæmpe stort ud. Vi så en kamp med 4 kammerater der spillede en boss-fight, hvor vi fik lidt af dynamikken at se og et lille kig på hvad der venter os i forhold til Scalebound. Scalebound er en eventyrverden med drager og unaturlige væsner, hvor man kæmper samme med sine kammerater. Scalebound er sat til at udkomme først i 2017, så der er lidt tid til at vi får fornøjelsen af denne spændende titel.

maxresdefault (1)

Et af de spil som jeg glæder mig aller mest til er det helt nye Sea of Thieves. Et piratspil hvor man skal samarbejde med sine kammerater for at blive det ultimative pirat mandskab. Hver enkel spiller har hver sin funktion på skibet, når f.eks sejlene skal hæves, kanoner der skal affyres i kamp osv. Det er et kæmpe open world multiplayer online spil som virker lidt i stil med monkey island på måden det er lavet på. Igår på Xbox konferencen fik vi et glimt af når man skal samarbjede og når man så er kommet i land og drikker en masse rom. Der er stadig ikke kommet nogen release date på spillet.

1462625407-12810-Electronic-Arts-Inc-Battlefield-1-Classes-Revealed-Features-Dedicated-Vehicle-Classes

Ingen E3 uden det nye Battlefield 1 som løber af staben d.21 Oktober i år. Der var en kort præsentation af hvad tankerne var bag spillet. Lidt præsentation af våben og en helt ny måde at integrere dynamisk vejr og vejrforhold i spillet. Har man købt sig adgang til EA Access så har man mulighed for at spille Battlefield 1 fra d. 13 Oktober. Derefter kom den nyeste trailer DICE og Battlefield 1.

maxresdefault

Det helt nye Tekken 7 havde også en kort præsentation og lidt in-game content. Så til jer der er store Tekken fans så er der nyt i vente. Spillet blev præsenteret utrolig flot med nogle flotte kamp sekvenser. Det ser ud til at der er blevet arbejdet hårdt på det nye Tekken. Det nye Tekken 7 bliver først tilgængelig på Xbox One i det første kvartal i 2017.

Sidst men ikke mindst afslørede Phil Spencer og Microsoft Xbox team at en helt ny konsol er på vej. Et monster som de selv kalder det. Herunder kan du se videopræsentationen netop af Project Scorpio.

http://https://youtu.be/F1dRgWpGePs

Så er masse lækre ting blev afsløret og fremvist  igår fra Phil Spencer og hans Team Xbox. Alle Xbox fans har noget at vente på. Hvad ser du personligt mest frem til og hvad var du helt blown away af igår på E3??