Så er der dømt retro tid her på siden. For nu skal vi se nærmere på den længe ventede side-srolling titel Might No. 9 som er ret inspireret af den gode gamle Mega Man serie. Vi ser nærmere på Playstation 4 versionen.

mno9start

Grunden til denne inspiration skal findes i, at selveste Keiji Inafune som er skaberen af Mega Man, er med i holdet bag Mighty No. 9, så det skader ikke at man har ”lånt” lidt fra Mega Man. Men kan Mighty No. 9 stå distancen og leve op til vores forventinger? Det vil tiden vise.

Spillet startede som så mange andre, som et Kickstarter projekt. Men der gik jo ikke længe før de nåede målet, og vi kunne erkende at Mighty No. 9 var en realitet.

Selve historien i spillet må vi erkende, er lidt slatten. Men det der er satset på her, er gameplay og ikke spil historie. Så på det punkt har man ramt plet, for gameplay er der i hvert fald rigeligt af her.

mno91

Spændingen var stor da vi startede spillet op for første gang. For selvom spillet ikke er et Mega Man spil, så forventer man inderst inde Mega Man gameplay. Og vi kan med det samme uden at sige for meget, at det skal i nok få.

I kan selv bedømme det ved at se denne video der er i toppen af anmeldelsen her. Det er den første intro bane man kommer igennem, så der vil I også se hvad spillet har at byde på.

Først og fremmest kan vi godt lide måden man kontrollere vores kære Mighty No. 9 helt, for det minder meget om det man kunne forvente af sådan et spil. Styringen er lige til og man er hurtigt inde i. Men så kommer problemerne, for det at mestre det til et 12 tal, er ikke lige til.

mno92

Spillets sværhedsgrad afskærmer meget hvad man er bekendt med i Mega Man serien. Intro banen er nem, så der tænker man at det måske er en kende for nemt. Men man bliver hurtigt klogere når man kommer i gang med selve spillet. For bare på normal sværhedsgrad så er det ret svært at mestre. Men er det ikke nok, så når man kommer igennem spillet, så er der mulighed for at skrue godt op for sværhedsgraden i spillet, hvilket giver spillet god levetid.

Noget der også kan være svært, er de boss kampe der kommer i løbet af spillet. For de er nytænkende og ret varierende. De er ikke umulige, men man skal lige tænke sig en ekstra gang om når man kommer til en ny boss, for det er ikke altid så lige til at klare den som man håber.

mno9boss

Mighty No. 9 er ikke en dyr titel at anskaffe sig, men selvom den ikke er det, så er der faktisk ret meget at tage sig til. For ud over de missioner spillet byder på (ja vi nævner ikke hvor mange, men det er over 10), så er der også en ekstra game mode, med ekstra meget udfordring. Så som i kan se, så er der en del at tage sig til.

Mens vi spillede med stor glæde, fik vi desværre nogle ret skidte oplevelser. Det værste en gamer kan opleve er grafiske lag, og det oplevede vi desværre en del gange. Spillet har i nogle missioner, desværre en stor tendens til store grafiske hakker. Det er ikke umuligt at spille, men det genere desværre meget. Og dette er ikke rettet endnu, men vi håber at en patch snart løser dette, for den bedste oplevelse.

Alt i alt er Mighty No. 9 måske ikke så Mighty som man kunne ønske. Men tager man prisen op imod hvad spillet byder på, så er spillet helt sikkert et spil som vil pryde mange spil samlinger.

mno93

Køb Mighty No. 9 hvis du vil have en titel, der giver dig lidt extra at tage dig til de mørke vinter aftener. Spillet som helhed er ganske underholdende.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDragon Ball Xenoverse tema gratis på PS4
Næste indlægGames With Gold for Juli måned afsløret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
might-no-9-anmeldelseAlt i alt er Mighty No. 9 måske ikke så Mighty som man kunne ønske. Men tager man prisen op imod hvad spillet byder på, så er spillet helt sikkert et spil som vil pryde mange spil samlinger.