MLB: The Show 18 udgives i morgen i butikkerne. Der bliver i denne anmeldelse set nærmere på denne Playstation 4 eksklusive titel.

MLB: The Show har snart været ude i mange versioner. Det startede ud med MLB: The Show 06 tilbage i 2006. Vi er nu nået til den 13. titel i rækken. Da det er den første MLB titel der bliver anmeldt på siden vil den ikke blive set i forhold til de andre spil.

Spillet blev sat i maskinen, og der var ikke den store forventning til denne titel, da det sådan set er første gang jeg stifter bekendtskab med en MLB titel. Men inden jeg ser mig om, så er det meget enkelt. Dette er ikke bare et baseball spil.

Man har så mange muligheder for at underholde sig selv i en lækker baseball verden. Man kan vel næsten sige, at det kun er fantasien der sætter sine grænser her.


Det kan i starten godt virke lidt overvældende med alle de muligheder der er når man starter ud med en titel som MLB: The Show 18. For der er som sagt et hav af muligheder og veje at vælge i spilet.

Men tager man det stille og roligt og giver sig tid til at sætte sig ind i spillet, så er det ikke så galt som det først virker. Selvom spillet er et spil der har kørt i mange år, tænkes der ret meget på nye spillere såvel som de gamle, der kender alt til spillet.

Når man eksempelvis skal slå til bolden eller kaste den har du flere valgmuligheder, i forhold til hvordan du selv syntes det passer dig bedst. Denne metode er der mange spil der kan lære af. For det er fedt at man kan indstille spillet til lige præcis den måde man bedst vil bruge sin controller. Det er jo tit set i spil, at man kun har den mulighed udvikler syntes. Sådan er det ikke i MLB: The Show 18.

Nu blev diverse controls sat som jeg syntes de skulle være, og har begivet mig ind på stadion for at tage min første officielle baseball kamp. Den første kamp der blev spillet, gik sådan set ikke med at blive sat ordentligt ind i hvordan der skulle spilles. Den gik med at være ret imponeret over hvor vildt detaljeret man har formået at lave MLB: The Show 18.

Spillet er jo noget af en grafisk perle. Og den stemning man har fået med i spillet, er ikke noget man ser hver dag. Jeg siger ikke det er det vildeste der er set på den grafiske side. Men den måde som man har valgt at lave spillet får en til at have en konstant wow effekt. Man føler næsten at man er en del af spillet.

Noget som altid er et hit i spil, er en online del med events i ny og næ. Dette er selvfølgelig også en mulighed i MLB: The Show 18. Online delen har alt hvad hjertet begærer af muligheder. Her er det hellere ikke bare en baseball kamp der skal spilles. Der er der også en fin palette af ting der skal ses på.

Favoritten er faktisk ikke den normale baseball kamp online. Jeg må erkende, at det som der har haft den bedste indflydelse på mig online er spillets ”Homerun Derby”. Der gælder det om at lave flest homerun inden for en given tid.

Du skal sådan set bare slå til bolden når den bliver kastet. Og laver du et homerun, så får du et point. Det lyder i sig selv ikke specielt sjovt, men det er det faktisk. Man har nemlig mulighed for at spille imod op til 7 andre. Og det er her det bliver sjovt. For den der ligger på sidste pladsen bliver elimineret.

Tager man alle sine oplevelser i MLB: The Show 18 og smider dem i en pose der blandes sammen, vil man have en lidt blandet følelse. Spillet kan godt virke som det måske er skabt til dem der er fans af baseball. Dette er mest en opfattelse man får, fordi der er så meget fokus på spillerne og hvad de står for.

Dette skal ikke ses som et minus. For MLB: The Show 18 er et inkarneret fandyrkelses spil. Men når det så er sagt, så giver det også plads for nye fans af serien. Det er faktisk så bredt et spil, så det giver helt nye baseball nydere en chance.

MLB: The Show 18 er din bedste mulighed for at spille en god omgang baseball hjemme i stuen. Spillet har alt hvad du kan ønske dig. Så er du klar på en gang avanceret rundbold så er dette et spil du bare må eje.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSuper Smash Bros på Switch er spilbar i 2018
Næste indlægDanske “Deficio” varmer op til finalerne i Royal Arena d. 7-8 april
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mlb-the-show-18-anmeldelseMLB: The Show 18 er din bedste mulighed for at spille en god omgang baseball hjemme i stuen. Spillet har alt hvad du kan ønske dig. Så er du klar på en gang avanceret rundbold så er dette et spil du bare må eje.