Vi vil finde ud af, hvordan det er at være monster jæger. For nu er Monster Hunter Generations klar til Nintendo 3DS i morgen, så det vil vi se nærmere på i denne anmeldelse.

mhgstart

Monster Hunter serien, er en meget velkendt spil serie, som strækker sig helt tilbage til 2004, hvor det første Monster Hunter spil så dagens lys på Playstation 2. Og der efter har det været ude på stort set alle tænkelige platforme. Men nu er det Monster Hunter Generations som udgives til Nintendo 3DS vi vil se nærmere på.

Spillet starter op med en fin intro sekvens, og så er man ellers mere eller mindre klar til at skulle ud på sin første færd, og slå en masse monstre. Det lyder måske lidt tamt, men det er det absolut ikke.

Det starter ganske nemt ud, med at man skal løse en masse opgaver, med udgangspunkt fra sin ”base”. Man tager ganske simpelt en opgave, og derefter så skal man ud i den store verden for at løse den. Opgaverne er lige til at gå til, for det er som man kender fra så mange andre spil, at man skal slå et antal af monstre, eller finde nogle forskellige ting der ude. Det er en ganske god måde, og det fungerer ganske fint.

mhgwalltest

En ting man hurtigt undre sig over, er at spillet sådan set ikke har et level system som man er vandt til fra lignende spil. Det der afgør hvad ”level” man er, baseres på den udrustning man har. Det skal så ikke forståes som, du stiger i level på den måde. Men jo bedre dit udstyr det er, jo større monstre og områder kan du besejre.

Når man har spillet lidt, kan man nogle gange, godt føle sig en smule irriteret, for det kan volde ret store problemer med spillets styring. Den kamera vinkel, vil desværre ikke altid som man gerne selv vil. Når man har vendt sig til kontrollen, så fungerer det bedre. Men vi har i hvert fald svært ved at blive helt dus med den.

Man kan godt mærke, at der er kælet godt om detaljerne i spillet med hensyn til diverse monstre der er i spillet. For spillets monstre er meget flotte og ret opfindsomme må man sige. Spillet er jo næsten værd at købe af samme grund. Man bliver hurtigt betaget af det univers der er lavet til spillet, for ikke nok med der er disse meget fantasi fulde monstre, så er spillet generelt ret flot lavet.

mhgdrage

Hvis man køber Monster Hunter Generations, skal man lige huske på, at man ikke skal være bange for at få lidt udfordring i spillet. For man finder hurtigt ud af, efter man er kommet i gang med spillet, at spillet er ret svært. Det starter ret nemt ud, men hurtigt så er sværhedsgraden skudt i vejret. Det er ikke noget der ødelægger spil oplevelsen, men gør mere, at man har lyst til at give den en skalle for lige at kunne slå de sidste monstre.

Som folk nok ved, så er det muligt at spille med sine venner i Monster Hunter Generations, hvilket er lækkert. Men kender du ikke nogen der har spillet, skal du ikke være trist. For det er faktisk muligt at stille ”hold” uden du har nogen at spille med. Du har nemlig nogle katte lignende dyr, som du kan træne op og tage med ud når monstrene skal nedlægges.

Man kan selvfølgelig også spille Monster Hunter Generations sammen med venner, eller andre online. Så lige meget hvad, så er der gode muligheder for at spille flere sammen, om det enten er på den ene eller anden måde. Vi vil råde jer til at bruge en af disse muligheder, da det vil give den bedste oplevelse af spillet som helhed.

mhg4

Er du fan af Monster Hunter serien, er Monster Hunter Generations en Must Have titel, for den har den rette ånd for serien og rammer spot on. Men er man ikke fan, skal man hellere ikke holde sig tilbage, for spillet har meget at byde på, og det giver en den bedst tænkelige monster oplevelse man kan ønske sig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKør ræs med lastbil i Forza Motorsport 6
Næste indlægGrow UP kommer til PS4, XO og PC 16. august
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
monster-hunter-generations-anmeldelseEr du fan af Monster Hunter serien, er Monster Hunter Generations en Must Have titel, for den har den rette ånd for serien og rammer spot on. Men er man ikke fan, skal man hellere ikke holde sig tilbage, for spillet har meget at byde på, og det giver en den bedst tænkelige monster oplevelse man kan ønske sig.