Inden længe udgives Monster Hunter Rise. Det fejrer vi med at dele nyheden om lidt nye godter til spillet.

Først og fremmest vil vi vise den nyeste trailer frem til spillet:

Men ikke nok med traileren, så får vi også en ny demo til spillet. Der er udgivet en demo, men denne bliver opdateret en smule i morgen.

Monster Hunter Rise udgives til Nintendo Switch den 26. marts, så det er lige på trapperne.

Forrige indlægPocky & Rocky Reshrined teaser
Næste indlægNyt spændende hardware fra HTC
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)