Monster Trucks har altid været ret populære ved store shows. Men når man kommer hen imod spil versioner med Monster Trucks ser vi ikke meget til det. Men det bliver der lavet om på nu. Monster Truck Championship er netop landet, og vi har haft fingrene i PlayStation 4 versionen.

Hvis man ikke kender Monster Truck Championship så vil man med det samme måske tænke, at det ”bare” er et spil hvor man skal lave det ene show efter det andet. Men heldigvis bliver man pillet ned med det samme hvis man har den tankegang.

Monster Truck Championship er et spil der byder på en masse forskellige ting inden for den genre. Det er selvfølgelig begrænset hvor meget man kan med sådan en stor bil, men det er faktisk ret imponerende hvad de har puttet ind i dette spil.

Valgmulighederne er få når man går i gang med spillet, men det er der faktisk en mening med. Man har sørget for de forskellige spil typer der er i spillet er mulig at spille når man vil. Men trækplastret i dette spil er uden tvivl Career Mode.

I Career Mode får vi nemlig mulighed for at prøve alt der er at prøve i spillet. Og det er med sikkerhed det der er trækplastret i spillet. Man bliver nærmest kastet ud i det så snart man starter ud.

Der skal køres et ræs på en semilukket bane. Dette lyder ret nemt, men det er det ikke. Man finder ud af hvor følsom sådan en stor klods af en bil den er. Nogle vil måske allerede virke opgivende efter første løb, for det virker virkeligt svært.

Det er det heldigvis ikke. For efter et par løb, finder man hurtigt ud af hvordan sådan en fætter skal styres. Og så er spillet i gang. Når man spiller Career Mode er der en masse løb at gå i gang med.

Det er en klassisk måde man spiller på. Du klarer nogle løb eller turneringer for at låse op for mere. Det er en opskrift der stadig virker fint i 2020.

Monster Truck Championship er så meget andet end bare at lave det ene ræs eller stadium dyst efter den anden. Der er heldigvis også en masse gode muligheder for at opgradere din Truck.

Alt der kan opgraderes på denne lækre Monster Truck kan man selvfølgelig give en overhaling. Jeg vil ikke sige det kun er fantasien der sætter grænser. Men der er hvad man forventer af sådan en titel plus lidt mere.

Noget som jeg personligt er vild med er når der spilles online. Dette har dog været en stor udfordring for mig i Monster Truck Championship. Online lobby er fint lavet og er lige til at finde ud af. Men der er et lille men.

Hvor bliver dem man skal spille med af? Du har mulighed for at hoppe ind i andres spil eller lave dit eget folk kan komme ind i. Men problemet er desværre at det næsten er umuligt at finde nogen at spille med. Man skal vente meget længe for at finde nogen. Så håber for spillets skyld at der kommer mere gang i den mulighed.

Vil du køre vilde ræs, smadre en masse ting og få succes på samme tid? Hvis du svarer ja, så er det Monster Truck Championship du skal have ind i din spil samling.

Vi takker Pan Vision for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægStar Wars: Squadrons – The Mandalorian DLC kommer 28. oktober
Næste indlægWatch Dogs: Legion – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
monster-truck-championship-anmeldelseVil du køre vilde ræs, smadre en masse ting og få succes på samme tid? Hvis du svarer ja, så er det Monster Truck Championship du skal have ind i din spil samling.