Den kommende DLC Aftermath til Mortal Kombat 11 lander allerede på tirsdag. Det fejrer vi med en kort gennemgang af den.

Gennemgangen bliver enkel. For der er nemlig frigivet en trailer som viser os hvad Mortal Kombat 11: Aftermath har at byde på:

Hvis du ligger en forudbestilling ind på Mortal Kombat 11: Aftermath får man fingrene i nogle ekstra skins. Denne DLC kommer selvfølgelig på alle tilgængelige platforme.

Forrige indlægHaxity har fået udgivelses dato
Næste indlægFå styr på Desperadoes III
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)