Der har svirret en del rygter omkring at en N64 Classic skulle blive udgivet på et tidspunkt. Men det lader det så ikke til alligevel.

Efter de 2 første Nintendo Classic udgivelser har mange rygter omkring N64 Classic løbet igennem rygte møllen. Nu stopper Nintendo dog de rygter en gang for alle. De har i et interview med Kotaku meldt ud at den ikke er på tegnebrædtet på nuværende tidspunkt:

I would not ever rule something out, but what I can tell you is certainly that’s not in our planning horizon.

Så indtil videre får vi ikke N64 Classic af se i nærmeste fremtid. Men der kan jo stadig være en mulighed for at få den udgivet hvis de nu kommer på den ide en gang i fremtiden. Men indtil videre har de ihvertfald skudt den udgivelse ned med stor stil.

Havde du set frem til en N64 Classic udgivelse?

Forrige indlægJulegave guide fra GamersLounge
Næste indlægHITMAN 2 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)