namco_bandai

Namco Bandai Partner’s nordiske team inviterede torsdag 26. januar til præsentation af udgivelserne som kommer i løbet af foråret. Som altid er vi hos GamersLounge glade for invitationen som giver os mulighed for at dele vores oplevelser.

Den store titel, som allerede rammer os i næste uge, er selvfølgelig Soul Calibur V. På billedet nedenfor viser den nordisk PR Manager Niklas Arnell (til højre) at der på kontoret i Stockholm bliver tid til andent end kedeligt kontor arbejde. Kontoret i Stockholm dækker udgivelser fra Namco Bandai, Codemasters, Square Enix og THQ.

bn_001

Der kommer også en kontroller i Soul Calibur V design. Hvis du kun har spillet kampsportsspil med den traditionelle kontroller, så giver denne type en meget mere præcis styring. Dermed har du lettere ved at lave de dræbende kombo’er der skal til for at vinde. Når du først er fortrolig med knapperne og bevægelsen af sticken så er det uovertruffet.

bn_006

Vi springer lige til noget helt andet for 22. februar kommer PS Vita og Namco Bandai står for ikke mindre end 3 spil til denne lille nye transportable konsol. De tre launch titler Ridge Racer Vita, Shinobido 2: Revenge of Zen og Touch My Katamari. Den sidste er en børntitel til trods for det lidt særprægede titel. Desuden udgives Codemasters F1 racer også 22. februar og det er næsten en 100% portering af den som kendes fra konsollerne. Det er også lige så svært.

Det er ikke let at vise kvaliteten af skærmen på PS Vita når du spiller. Nedenfor kan du danne dig et indtryk af kvaliteten med et oversigts billede fra F1. PS Vita ligger godt i hænderne og både samlekvalitet og materialevalg oser langt væk af et produkt beregnet til at tage de daglige tæsk on the move.

bn_002

Skulderknapperne virker lidt mere præcise end på PSP og der er lavet små klapper foran portene for at beskytte kontakterne samtidig med at det ser pænt ud. Der er et multifunktions stik i bunden af Vita som bl.a. benyttes til ladestik.

bn_003

Går du ud af et spil er der en hjemme skærm (som angivet i toppen) og med touch skærmen kan du skifte op og ned mellem flere skærme eller mod højre for bl.a. indstillinger og andet indhold. Enkelt og intuitivt.

bn_004

Vi spillede også lidt Army Corps of Hell som er en adventure titel fra Square Enix. Uanset hvad vi spillede så præsenterede PS Vita alle titler flot.

Jeg glæder mig utroligt til Soul Calibur V og efter en god times tid er det skønt at se der ikke er pillet ved det gameplay som jeg kender og elsker. Soul Calibur er enkelt at gå til og du kommer hurtigt til at lave de mest fantastiske komboer. Synes du Street Fighter og Marvel vs. Capcom er alt for svært, så er Soul Calibur noget hvor alle kan være med.

bn_005

Ridge Racer Unbounded er en anden af de store titler. Hvis jeg skal komme med en kort vurdering minder den lidt om Split Second. Det er der absolut ikke noget galt i for underholdningen er i top og der er mange lækre detlajer som f.eks. at din placering vises som en del af banen.

bn_007

UFC Undisputed 3 ligner, som Soul Calibur, sig selv og skulle du have lyst til at se hvordan det fungerer findes der en demo til både Xbox og PlayStation. Vi spillede også lidt Final Fantacy XIII-2 og det er jo en oplevelse som ikke kan vurderes med den korte tid vi havde tilrådighed.

bn_009

På billedet ovenfor står jeg på sejerssiden og det ved alle ikke kan passe. Jeg har faktisk ingen evner eller færdigheder indenfor fighting genren. Så den rigtige sejerherre er en koncentreret Jesper Nielsen nedenfor.

Vi siger tak til Namco Bandai Partner’s og glæder os til de mange spændende titler her i foråret.

bn_008