Hvis du bare ikke kan få nok af Netflix’s The Witcher og gerne vil vide meget mere omkring historien, tidslinjen eller bare vil have et overblik, så har Netflix lige det du mangler. Et interaktivt kort.

The Witcher er all the rage i disse dage. Netflix’s The Witcher udkom på Netflix i December og mange venter med længsel efter sæson 2, men der er forfærdelig længe til . . . suk.

MEN, hvis du nu hungre efter lidt mere baggrundshistorie eller synes at historien var en smule forvirrende, så har Netflix lavet et interaktivt kort. Her får du et overblik over alle begivenhederne fra før Geralt blev født og indtil de sidste timer i sæson 1.

Du kan bruge det interaktive The Witcher kort her: witchernetflix.com

The Witcher er steget voldsomt i popularitet og det har også medført et stigende antal spillere i The Witcher 3: Wild Hunt. Vi kan ikke anbefale spillet nok, for det er det ultimative spil for at opleve mere af Geralt of Rivia og hans verden som witcher.

Bonus info: Henry Cavill der spiller Geralt i Netflix’s The Witcher, er selv en stor pc gamer. Han har gennemført The Witcher 3: Wild Hunt lidt over 2 gange. Netflix har baseret The Witcher tv-serien efter bøgerne, men Henry Cavill, har taget rigtig meget inspiration fra spillene. Sådan Henry!