Netgear har netop sendt en ny og vildere udgave af deres kendte Nighthawk X6 router ud på markedet.

Netgear har netop udsendt en pressemeddelelse ud angående dette flagskib, og den skal I selvfølgelig ikke snydes for:

KØBENHAVN – 29. juni 2017 – NETGEAR®, Inc. (www.netgear.dk) har lanceret Nighthawk X6S AC4000 Tri-Band Gigabit WiFi Router (R8000P) – en endnu mere avanceret udgave af den prisvindende Nighthawk X6, nu med MU-MIMO, hurtigere Wi-Fi og en mere kraftfuld processor. Den understøtter sågar stemmestyring af hjemmenetværket via Amazon Alexa.

“Nighthawk X6 var en populær router, såvel blandt anmeldere som brugere – routeren introducerede i 2015 Tri-Band Wi-Fi, der sidenhen er blevet en nøglefunktion i en række af NETGEARs routere “, fortæller Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden.

Han fortsætter: “Med lanceringen af X6S får en af vores pionerer nyt liv i en WiFi-verden, der er eksploderet i løbet af de sidste to år: IoT er blevet hverdagskost og kravene til samtidig streaming af spil, musik og film via netværket stiger stadig. Med en ny, kraftfuld processor samt AC4000-hastighed, MU-MIMO teknologi, link aggregation og ReadyCLOUD USB-adgang har Nighthawk X6S luft under vingerne til at bære WiFi til nye højder i hjemmet.”

Nøglefunktioner i Nighthawk X6S

Nighthawk X6S er designet med henblik på maksimal ydeevne i hjem med stor belastning af WiFi-netværket i form af streaming, gaming og filoverførsler. Routeren er bygget til at kunne håndtere mange tilsluttede enheder samtidigt uden at gå på kompromis med hastigheden eller stabiliteten.

•AC4000 Tri-Band WiFi leverer hastigheder op til 750+1625+1625 Mbps

•Kraftfuld 64-bit dual core processor på 1,8 GHz samt 3 processorer til aflastning

•MU-MIMO muliggør parallel streaming af data til flere enheder på samme tid

•Smart Connect sikrer, at det optimale WiFi-bånd vælges til hver tilsluttet enhed: Ingen svage led – fuld hastighed til alle

•Amazon Echo/Alexa-understøttelse baner vejen for stemmestyring af netværket

•Fem gigabit Ethernet-porte (1 WAN, 4 LAN), hvoraf 2 kan parallelkobles i link aggregation-tilstand for at sikre maksimal overførselshastighed til netværksenheder såsom NETGEARs ReadyNAS-serie

•6 kraftfulde antenner og Beamforming+ øger rækkevidden og hastigheden for både 2,4-GHz og 5-GHz enheder

•To USB-porte (heraf én USB 3.0) letter deling af data på eksterne lagermedier – blandt andet til mediestreaming, sikkerhedskopiering osv.

•NETGEAR genie-appen letter konfigurationen, overvågningen og styringen af netværket, uanset om du er hjemme eller ej

•NETGEAR ReadyCLOUD sørger for enkel, privat og sikker fjernadgang til USB-tilsluttede lagerenheder

•Avancerede sikkerhedsfunktioner der omfatter VPN-understøttelse, forældrekontrol og mulighed for konfiguration af et separat netværk til gæster

* Maksimal trådløs båndbredde er baseret på IEEE 802.11-specifikationerne. AC4000 svarer til 750 Mbps på 2,4-GHz 802.11n med 256 QAM-understøttelse + 1733 Mbps på 5-GHz 802.11ac + 1733 Mbps på 5-GHz 802.11ac. Faktisk båndbredde og trådløs dækning vil variere afhængigt af netværksforhold og omgivelser – heriblandt mængden af netværkstrafik, forstyrrelser fra andre netværk samt bygningens materialer og konstruktion.

Pris og tilgængelighed

NETGEAR Nighthawk X6S (R8000P) kan købes i Danmark fra august måned. Den vejledende pris er 2499 kroner inklusive moms.

Skal hjemmenetværket forkæles?