Vi har lige åbnet vores helt egen mode butik. Hvordan det gik, skal i selvfølgelig nok få af vide. Grunden til vi gjorde dette, er at vi skal se nærmere på New Style Boutique 2 – Fashion Forward på Nintendo 3DS.

iorden

Spillet starter med en rigtig glad intro, hvor man absolut ikke er i tvivl om, at dette bliver et sødt og herligt pige spil. Spillet foregår i en fantasi verden, for man starter ud med at finde ud af, bedstemors dukkehus faktisk er en levende lille verden.

Når man kommer derind, så går spillet for alvor i gang. Der går ikke længe før du er sat ind i spillet, til du sådan set allerede er butiks bestyrer for en af de populære mode butikker i denne herlige verden.

Man skal først rundt i byen, og stille og roligt lukke op for nye områder, og derved skaffe en masse nye kunder ved at snakke med dem. Og det er ret lige til, for ved du ikke hvor du skal hen, er der lavet et kort hvorpå de områder du skal ind i er markeret.

byen

Vi kan lige tilføje, at der faktisk er en del der kan lukkes op for i det her spil. Når man bedst tror at, nu er der ved at være åbent det hele, så dukker der lige lidt mere op. Det giver spillets levetid endnu et nøk op af, for der går jo lidt sport i at få lukket det hele op, så man kan nyde spillet fuldt ud.

Når du har skaffet kunder, så skal du selvfølgelig betjene dem i butikken. Man kan ikke bare give dem hvilket som helst tøj på og kalde det mode. Nej, de har selvfølgelig ideer til hvad de vil have, og giver man dem det ikke går de igen, uden at købe noget. Der er jo få gange hvor man har muligheden for at overtale dem til at købe det, ved at forklare dem at service er dem, men den går ikke hver gang.

kunder

Spillet er ikke ”kun” et spil hvor man skal rende og skaffe kunder, og give dem den rigtige tøj stil. For spillet byder også på små indretnings opgaver. Du skal selvfølgelig også selv sørge for at købe nyt tøj hjem til din butik. Og køber man ikke det rigtige tøj til butikken, så kan man ikke tilfredsstille kunderne hver gang.

Stemningen i spillet, er lige som man kan forvente den, for den er lige som den skal være. Musikken i spillet, passer utroligt godt til spillet, og man bliver ikke træt af den. Spillet er også meget farverigt, men det passer perfekt ind i denne fantasi verden man har skabt.

hus

Hvis man er til spil, som ikke kræver den store udfordring, men med en stor underholdnings værdi, så er New Style Boutique 2 – Fashion Forward lige sagen. For underholdning mangler der ikke i spillet. Man har også muligheder for at låse en masse nye områder op, så der er nok at gå i krig med.

Vi fik åbnet vores butik, og kørte den med stil, uden at gå helt tør for penge. New Style Boutique 2 – Fashion Forward, er et meget underholdende spil. Spillet egner sig nok mest til den yngre generation, og nok mest piger. Men selvom jeg er en 35 årig gammel knark, så kan jeg da ikke komme og sige at jeg ikke har følt mig underholdt på en del tog ture. Så er du til et godt underholdende spil, hvor man ikke skal tænke for meget over tingene, så er New Style Boutique 2 – Fashion Forward, den nye titel du skal ud og investere i.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSuper Star Wars er på vej til PS4 og PS Vita
Næste indlægMario Tennis: Ultra Smash anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
new-style-boutique-2-fashion-forward-anmeldelseVi fik åbnet vores butik, og kørte den med stil, uden at gå helt tør for penge. New Style Boutique 2 - Fashion Forward, er et meget underholdende spil. Spillet egner sig nok mest til den yngre generation, og nok mest piger. Men selvom jeg er en 35 årig gammel knark, så kan jeg da ikke komme og sige at jeg ikke har følt mig underholdt på en del tog ture. Så er du til et godt underholdende spil, hvor man ikke skal tænke for meget over tingene, så er New Style Boutique 2 - Fashion Forward, den nye titel du skal ud og investere i.