Selvom vi skal tilbage til april måned, så er spillet slet ikke dødt. En ny karakter bliver nu en del af Mortal Kombat 11 .

En ny trailer er sendt på banen, og den trailer viser os hvad Nightwolf er for en. Vi kan med det samme sige, at han ikke er for sarte sjæle.

Nightwolf er tilgængelig den 13. august på PlayStation 4, Xbox One og PC. Vil du have ham på Nintendo Switch, må du vente til den 20. august.

Forrige indlægMobilversion af Zombieland annonceret
Næste indlægDry Drowning ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)