Det er på tide, at handle ind til popkorn og andet godt, fordi d. 12 April klokken 22:oo holder Nintendo Direct en ARMS og Splatoon 2 fokuseret præsentation – der vil også være information omkring Switch og 3DS.

ARMS er en helt ny IP fra Nintendo som nogle muligvis er faldet over. Man kan sige, at spillet er fokuseret på brug af Joy-Cons, og at det forventes at spilleren benytter sin krop. Meget ved vi ikke om ARMS endnu, udover de enkelt trailers der florerer rundt på internettet. Det bliver spændende at se, hvad de har at vise frem.

Splatoon 2 er efterfølgeren af det succesfulde Splatoon, som vi for første gang mødte på Wii U tilbage i 2015. Her lagde vi øjne på Nintendos nye “Splatphysics”, som så fantastisk ud. Spillet var sjovt, upbeat, havde god rytme og gameplay, så vi glæder os til Splatoon 2.

Nintendo Direct kan ses på deres officielle direct hjemmeside, eller ved at trykke Her

Forrige indlægFå Syberia 2 gratis
Næste indlægSe hvordan man spiller 4 sammen i Snipperclips – Cut it out, together!
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!