Et Nintendo Direct skulle for nyligt have fundet sted, men blev aflyst på grund af et stort jordskælv i Japan.

Indtil nu har vi ikke kendt til dagen hvor den næste Nintendo Direct skulle finde sted. Men nu har Nintendo meldt ud at den finder sted i morgen klokken 24.00.

Nintendo Direct vil denne gang varer omkring 35 minutter.

Hvad tror I denne Nintendo Direct vil omhandle?

Forrige indlægMega Man 11 demo ude nu
Næste indlægCivilisation VI kommer til Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)