Vi har haft fat i Labo før, og nu prøver vi lykken igen. Vi ser nu nærmere på Nintendo Labo: Vehicle Kit som netop er landet til Nintendo Switch.

Det er ikke nogen hemmelighed vi var helt oppe og ringe da vi anmeldte den første Nintendo Labo pakke. Nu er vi kommet til den 3. i rækken.

Vi ser nu nærmere på om Nintendo har lyttet til vores ønsker om forbedringer. Ved første øjekast virker det meget som det samme vi har set en gang. Men man finder hurtigt ud af, Nintendo har valgt at forbedre det ellers fortræffelige pap en del.

Nintendo Labo: Vehicle Kit er som navnet antyder en pakke med en masse fartøjer til Labo. Denne gang får vi hele 3 fartøjer. Der er en Ubåd, Bil og en Flyvemaskine. Som I nok kan se på billedet i toppen af anmeldelsen her, så kan i nok nemt regne ud hvilket fartøj der var sværest at samle.

Samlingen af flyvemaskinen var meget nem, da det kun var en lille ting der skulle til. Men selvom det var en lille og simpel ting, er selve spillet ikke simpelt. Det er jo nærmest som at sidde med en lille flyvesimulator her. Denne lille styrepind, virker jo 110% efter de ønsker man kunne have. Det samme gælder ubåden.

Ubåden er dog lidt mere advanceret. Der er både små ”tandhjul” og så videre inden i. Denne lille anordning er selvfølgelig i forhold til hvordan man styrer denne hyggelige lille ubåd. Til at starte med giver det ikke så meget mening med de enkelte fartøjer, men pludselig ser man lyset.

Vi kommer nu til det kæmpe rat, som nok er det mest avanceret stykke Labo der er ude nu (ud over Robot Kittet selvfølgelig). Jo mere man får samlet af rattet jo mere avanceret bliver det. Man kan ikke lade være med at blive vildt imponeret over hvilket stykke arbejde der er lagt i Nintendo Labo: Vehicle Kit.

Flyv, dyk og kør bil på samme tid!

Nu kommer tiden til den store overraskelse i denne Labo pakke. For i vores anmeldelse af det første Labo der kom ud, var vi lidt ærgerlige over at selve spil delen var lidt tyndbenet. Det kan vi med det samme, at det er den absolut ikke med Nintendo Labo: Vehicle Kit.

Der er en vild adventure mode i spillet, og når vi siger vild så mener vi det. For i denne game mode, er spillet bygget op som et open world spil, med mange muligheder. Du kan nemlig både køre bil, dykke med din ubåd og flyve i denne kæmpe tilhørende verden.

På den måde der har man lavet det som et spil helt for sig selv. Så selvom du har samlet alt der er i pakken, er der stadig en masse levetid i spillet endnu. Denne adventure mode, er lige som der bliver lagt op til, et helt eventyr.

Selve det kort der er i spillet er delt op i zoner. Hver enkelt zone har opgaver man skal løse. Så ikke nok med man skal ud og opdage dem, så skal man også løse en masse opgaver i disse zoner. Man skal dog ikke begive sig ud uden brændstof. Man løber meget hurtigt tør for brændstof, så man skal have styr på hvor man finder nye tankstationer.

Dette koncept er vildt, og vi håber Nintendo bliver ved med at gå den vej. For på den måde, så er det sjovt at hive sin Labo samling frem en gang imellem. Man kan selvfølgelig skifte til det fartøj man vil lige når man syntes. Der er nemlig en nøgle, som man bare sætter i det næste fartøj, og så er man i gang. Det eneste man dog skal huske, er at have en smule plads, da det tager en del plads at spille.

Vores dom over det første Labo var at det helt sikkert holdte i 2018. Med Nintendo Labo: Vehicle Kit kan vi sige at det også holder i 2019. Der er en masse at tage sig til. Og har du ikke stiftet bekendtskab med Labo, så gør dig den tjeneste at få fingrene i dette herlige kit.

Det eneste minus i denne labo samling er at det fylder en del. Så vi har kun et sidste spørgsmål at sende ud til jer:

Vil I med hjem og se vores pap samling?

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNetflix træder ind i Narnia universet
Næste indlægBlue Yeti Nano anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
nintendo-labo-vehicle-kit-anmeldelseVores dom over det første Labo var at det helt sikkert holdte i 2018. Med Nintendo Labo: Vehicle Kit kan vi sige at det også holder i 2019. Der er en masse at tage sig til. Og har du ikke stiftet bekendtskab med Labo, så gør dig den tjeneste at få fingrene i dette herlige kit.