Den seneste opdatering til Nintendo Switch, har lidt godt med sig i form af nye features. Der er gode nyheder for dem der gerne vil kunne dele video og billeder fra deres spil, på en nemmere måde.

De fleste opdateringer til Nintendo Switch, har mere eller mindre været små og for at stabiliser og fikse små ting. Men opdatering 11.0.0 bringer noget helt specielt med sig og får nogle quality-of-life features.

Som man kan se i de to tweets her fra Nintendo of America, så får Nintendo Switch brugere nu muligheden for at kunne overføre video eller billeder direkte til ens telefon via en QR kode. Man kan også vælge at tilkoble konsollen til ens PC via USB, og dermed have lettere adgang til deling på de sociale medier eller andet.

En anden lidt mere interessant feature er i Nintendo Switchs UI. En ny ‘Trending’ side er nu dukket op under ens venneliste, hvor du kan se hvilke spil der trender blandt ens venner.

Den sidste, dog lille ting, er at konsollen automatisk kan downloade ens save data der er gemt i skyen, så det dermed er hurtigere at skifte fra konsol til konsol. Man kan også nu have prioriteter blandt downloads, hvis man lige vil have et spil fremfor et andet, hentes først.

Læs mere om opdateringen her!