Til at starte med stod Nobunaga’s Ambition: Taishi ikke til udgivelse i lille Europa. Det laves der heldigvis om på nu.

Koei Temco som står bag spillet, har nemlig annonceret at Nobunaga’s Ambition: Taishi også kommer til Europa.

Nobunaga’s Ambition: Taishi udgives den 8. Juni til PlayStation 4 og PC.

Forrige indlægToy Story 4 har fået premiere dato
Næste indlægRogue Aces anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)