Det varer ikke længe før A.O.T. 2 udgives, og nu kan vi give jer en ny trailer til at fordrive ventetiden med.

Denne gang er det en gameplay trailer vi kan nyde. Det er ikke vildt meget gameplay vi får af se denne gang, men lidt er jo altid bedre end intet.

A.O.T. 2 udgives til Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC den 20. Marts.

Forrige indlægFar Cry 5 videoer introducere venner og fjender
Næste indlægMoss anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)