For få dage siden blev det annonceret at Gotham Knights ville få sig en ny spotlight video, denne gang med Robin. Dagen er nu kommet, og en helt ny gameplay video er udgivet. Ligesom med tidligere spotlight videoer såsom Nightwing, får vi her en forsmag på hvad Robin kan af tricks og kampteknikker, når Gotham skal gøres lidt mere sikker.

Noget af det som er vigtig at have i tankerne, hvad angår Gotham Knights, er at historien og spilles karakterer, er i sit eget univers. Spillet har ingen tilknytning til tidligere Batman spil. I Gotham Knights er Bruce Wayne død, og det er op til byens helte Nightwing, Batgirl, Red Hood og Robin, at arbejde sammen og sikre byens indbyggere mod kriminaliteten som hærger i Gotham. Derfor får nu et bedre indblik i Tim Drake’s alterego Robin, og hvad hans motivationer og ambitioner er for byen, i hidtil uset gameplay.

Som man kan se i denne lille gameplay video, så er gameplayet taget in-engine og Robin gør brug af alle de gadgets teamet har til rådighed. Her bruger han bl.a. teleporterings teknologi fra Justice League satellitten, så han bedre kan komme rundt i byen. Ikke mindst bruger han teknologien til at bekæmpe de onde kriminelle, samtidig med at kan en masse for at undvige og gøre skade.

Noget helt andet vi også ser, er brugen af kosmetiske ændringer. Der er selvfølgelig også Gotham Knights standard New Guard design for Robin, og derudover også dragter der er mere stealth og en med shinobi stil. Robin bliver også set uddele tæsk sammen med de 3 andre og det ser action fyldt ud.

Det er fedt med spotlight videoer som denne og nu mangler vi kun Batgirl og Red Hood. Men med nogle måneder indtil udgivelsen, så er det kun lækkert at der bliver drysset lidt nyt gameplay hist og her. Så kan man også lave en vurdering af, hvem man helst vil spille som. Det bliver i den grad spændende at se hvordan spillet er med egne øjne, og vi glæder os!

Gotham Knights udkommer d. 25 Oktober, 2022 på PS5, Xbox Series X|S og PC.